Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Var Àr Oskar ?

Skrivet av den 23 juni, 2008 i Svammel

oska_tack.gifFör Oskar den I sÄ Blixtrar den II. Jag tror jag blir galen, mitt huvud sprÀnger sÄ infernaliskt, nu fÄr det faktiskt komma en riktig Äskskur sÄ att det hÀr trycket som ligger som ett lock pÄ en tryckkokare försvinner. TÀnk vilken makt vÀdret kan ha över kropp och sjÀl. En sjuhelvetes regnstorm som gör rent och vÀter marken sÄ kan solen fÄ komma igen. Men sluta mesa med nÄgra stÀnk! Rasa ut sÄ att sommaren fÄr komma igen!

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Var Ă€r Oskar ?”

 1. Det här sa Carina den 23 juni, 2008 klockan 20:50 1

  StÀnk??
  Herre gud hÀr har vrÀkt ner idag, eller det kom nog mest frÄn sidan eftersom det stormar och lever f-n verkligen!
  Kram Carina

  Jag blir sÄ jÀkla avundsjuk!
  ♄
 2. Det här sa Linda den 23 juni, 2008 klockan 21:10 2

  Har du ritat bilden???? – Den var ju bara för cool!

  jo jag erkĂ€nner att konstverket Ă€r mitt 😉
  Bara att rita det man kÀnner.
 3. Det här sa Camilla den 23 juni, 2008 klockan 21:59 3

  Oskar Ă€r hĂ€r! 😆 Men det var inte kul nĂ€r man skulle ta sig frĂ„n jobbet till bilen (en strĂ€cka pĂ„ cirka 300 meter).
  Supersöt teckning!
  Kram!

  Jag bara toklÀngtar efter Oskar, skicka hit honom!
  Heheh jag kÀnner mig inte sÄ söt dÀremot.
 4. Det här sa Mickan den 23 juni, 2008 klockan 23:16 4

  Jag mÄste hÄlla med dig. Jag Àr trött pÄ att det inte kan regna klart snart. HÀr var det lÀngesen det var en dag med uppehÄll. Det har hela tiden vÀxlat mellan en kort regnskur och solsken / molnigt och blÄsigt. Nu fÄr sommaren komma igen!

  HĂ€rlig sida du har! 🙂

  Ja nu vill jag ha Àckligt hett igen!
  Det Àr bara jÀvligt nÀr man ska sova.

  Tack!

 5. Det här sa Mickan den 24 juni, 2008 klockan 12:02 5

  Jaa, det Ă€r inte lĂ€tt att komma ihĂ„g EFIT. 😉 Jag tycker det Ă€r bra att det finns tvĂ„ dagar att fota pĂ„ i alla fall och försöka komma ihĂ„g nĂ„gon av dem… NĂ€sta EFIT-dag Ă€r den 12 juli. 😉

  Ja dÄ börjar min semester sÄ det KANSKE jag kommer ihÄg
  Fast troligen inte 😉
 6. Det här sa Linda den 24 juni, 2008 klockan 19:25 6

  Hur bra som helst! Bilden, alltsĂ„… du borde lĂ€gga ut fler av dina bilder!

  Fast jag har inte sÄ mÄnga bilder, har precis börjat kladda ner dem.
  M tyckte jag skulle göra en barnbok med dem, de tycks ju vara populÀra.
  Men varför en barnbok? kanske en vuxenbok? Vet ju inte vad som ramlar ur musen nĂ€r ritklĂ„dan sĂ€tter igĂ„ng 😉
 7. Det här sa Linda den 24 juni, 2008 klockan 23:02 7

  JA.. hur bra bok som helst. AnvÀnder du ritplatta? Jag kan INTE rita med datorn. Men jag skulle gÀrna vilja kunna!

  Jag har fÄtt en ritplatta av M i julklapp för flera Är sedan men den ligger nerpackad eftersom jag inte har nÄgon stationÀr dator utan ligger i sÀngen med laptopen i knÀt. SÄ jag ritar med musen dÀrav det lite barnsliga uttrycket skulle jag tro. Men det Àr lÀtta att fÀrglÀgga med hjÀlp av fÀrgpytsen i Photoshop sÄ det Àr bara att dra ut linjerna mer eller mindre.
 8. Det här sa Linda den 28 juni, 2011 klockan 23:38 8

  haha… den mindes jag inte ens. Men nu kommer jag ju ihĂ„g. Det var nog dĂ„ jag började önska mig en ritplatta – tror jag.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?