Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Var är Oskar ?

Skrivet av den 23 juni, 2008 i Svammel

oska_tack.gifFör Oskar den I så Blixtrar den II. Jag tror jag blir galen, mitt huvud spränger så infernaliskt, nu får det faktiskt komma en riktig åskskur så att det här trycket som ligger som ett lock på en tryckkokare försvinner. Tänk vilken makt vädret kan ha över kropp och själ. En sjuhelvetes regnstorm som gör rent och väter marken så kan solen få komma igen. Men sluta mesa med några stänk! Rasa ut så att sommaren får komma igen!

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Var är Oskar ?”

 1. Det här sa Carina den 23 juni, 2008 klockan 20:50 1

  Stänk??
  Herre gud här har vräkt ner idag, eller det kom nog mest från sidan eftersom det stormar och lever f-n verkligen!
  Kram Carina

  Jag blir så jäkla avundsjuk!
 2. Det här sa Linda den 23 juni, 2008 klockan 21:10 2

  Har du ritat bilden???? – Den var ju bara för cool!

  jo jag erkänner att konstverket är mitt 😉
  Bara att rita det man känner.
 3. Det här sa Camilla den 23 juni, 2008 klockan 21:59 3

  Oskar är här! 😆 Men det var inte kul när man skulle ta sig från jobbet till bilen (en sträcka på cirka 300 meter).
  Supersöt teckning!
  Kram!

  Jag bara toklängtar efter Oskar, skicka hit honom!
  Heheh jag känner mig inte så söt däremot.
 4. Det här sa Mickan den 23 juni, 2008 klockan 23:16 4

  Jag måste hålla med dig. Jag är trött på att det inte kan regna klart snart. Här var det längesen det var en dag med uppehåll. Det har hela tiden växlat mellan en kort regnskur och solsken / molnigt och blåsigt. Nu får sommaren komma igen!

  Härlig sida du har! 🙂

  Ja nu vill jag ha äckligt hett igen!
  Det är bara jävligt när man ska sova.

  Tack!

 5. Det här sa Mickan den 24 juni, 2008 klockan 12:02 5

  Jaa, det är inte lätt att komma ihåg EFIT. 😉 Jag tycker det är bra att det finns två dagar att fota på i alla fall och försöka komma ihåg någon av dem… Nästa EFIT-dag är den 12 juli. 😉

  Ja då börjar min semester så det KANSKE jag kommer ihåg
  Fast troligen inte 😉
 6. Det här sa Linda den 24 juni, 2008 klockan 19:25 6

  Hur bra som helst! Bilden, alltså… du borde lägga ut fler av dina bilder!

  Fast jag har inte så många bilder, har precis börjat kladda ner dem.
  M tyckte jag skulle göra en barnbok med dem, de tycks ju vara populära.
  Men varför en barnbok? kanske en vuxenbok? Vet ju inte vad som ramlar ur musen när ritklådan sätter igång 😉
 7. Det här sa Linda den 24 juni, 2008 klockan 23:02 7

  JA.. hur bra bok som helst. Använder du ritplatta? Jag kan INTE rita med datorn. Men jag skulle gärna vilja kunna!

  Jag har fått en ritplatta av M i julklapp för flera år sedan men den ligger nerpackad eftersom jag inte har någon stationär dator utan ligger i sängen med laptopen i knät. Så jag ritar med musen därav det lite barnsliga uttrycket skulle jag tro. Men det är lätta att färglägga med hjälp av färgpytsen i Photoshop så det är bara att dra ut linjerna mer eller mindre.
 8. Det här sa Linda den 28 juni, 2011 klockan 23:38 8

  haha… den mindes jag inte ens. Men nu kommer jag ju ihåg. Det var nog då jag började önska mig en ritplatta – tror jag.