Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SĂ„ blir man en ”Domestic goddess” (Hemmets gudinna)

Skrivet av den 21 maj, 2008 i Svammel

Hemmets gudinnaJag har ju tjatat om att tidstjuven alltid Ă€r framme och roffar Ă„t sig tid. HĂ€romdagen trodde jag med bestĂ€mdhet att Linda var tjuven men det visade sig att hon hade alibi. Jag har ett projekt hemma som liksom aldrig blir av, mina garderober borde organiseras. Det betyder att allt som finns i dem ska slitas ut och sedan ska det dammsugas och fixas innan allt omsorgsfullt viks in pĂ„ sin plats igen. Eventuellt skulle jag göra en utrensning ocksĂ„. Är rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att mycket bara ligger dĂ€r utan att anvĂ€ndas. Jag Ă€r typen som gĂ„r runt pĂ„ nĂ„gra fĂ„ favoritplagg. NĂ€r jag tĂ€nker efter sĂ„ kan man ju faktiskt skaffa tid genom att anvĂ€nda andras. Återigen pĂ„minns jag om att jag behöver en hemmafixare som jag kan kommendera 😉

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SĂ„ blir man en ”Domestic goddess” (Hemmets gudinna)”

 1. Det här sa Charlotte den 21 maj, 2008 klockan 16:15 1

  Var du glad om du bara har ETT projekt hemma som liksom aldrig blir av – jag har sĂ„ mĂ„nga att jag blir helt handlingsförlamad och mĂ„ste gĂ„ och lĂ€gga mig pĂ„ soffan och titta pĂ„ tv och Ă€ta godis istĂ€llet…

 2. Det här sa Cia den 21 maj, 2008 klockan 16:32 2

  Charlotte: Det Àr möjligt att det Àr det som hÀnder mig ocksÄ. DÄ vore det ju lÀttare att ligga pÄ soffan och peka!

 3. Det här sa diana den 21 maj, 2008 klockan 17:34 3

  Har faktiskt funderat skarpt pÄ att skaffa en slav.
  Japp, soffa, godis, snorpapper och bloggande. Life is good. 🙄

 4. Det här sa Linda den 21 maj, 2008 klockan 18:47 4

  Usch.. prata inte om garderober.. vĂ„r ”skrubb” (sĂ„n dĂ€r garderob man kan gĂ„ in i men som Ă€ndĂ„ Ă€r trĂ„ng som vĂ€rsta vindsutrymmet) Ă€r sĂ„ stökig sĂ„ man fĂ„r cellskrĂ€ck bara av att tĂ€nka pĂ„ att man ska plocka fram ett par rena jeans… huga… men jag borde.. jag ska… bara jag fĂ„r putsat fönstrena och stĂ€dat skĂ„pet med papper i, och rensat i bus urvuxtna klĂ€der och fĂ„tt ordning pĂ„ vĂ€xtenrna pĂ„ balkongen och fixat rörar i hallen, och stĂ€dat garaget….typ…

 5. Det här sa Cia den 21 maj, 2008 klockan 20:02 5

  Diana: Ja en slav Ă€r inte alls dumt, verkligen inte 😈

  Linda: Det lÄter som om vi har samma garderob. Putsa fönster??? Jag behöver proffshjÀlp dÀr, försÀkrat företag ska det vara. Intre ens slaven jag och Diana funderar pÄ skulle fÄ göra det jobbet för mina fönster Àr inte pÄlitliga. Har höstblommorna kvar pÄ balkongen de Àr inte sÄ pigga kan jag meddela.

 6. Det här sa Carina den 21 maj, 2008 klockan 21:47 6

  Ajabaja Cia, vad du Àr gör sÄ ta INTE min tid!
  Funkar det sÄ ska jag ta mig sjutton ocksÄ ut
  pÄ tidsjakt tÀnkte jag.
  Om du skiter i min sĂ„ lovar jag att inte ta av din heller! 🙄

 7. Det här sa Cia den 21 maj, 2008 klockan 22:29 7

  Carina: Herre gud! Jag har tankar som gör mig en tidstjuv! Är det en synd?

 8. Det här sa Tina den 22 maj, 2008 klockan 13:11 8

  Det var intressant. Men, man kan Ă€ndĂ„ höra barnens röst om man har hörapparat eller opererar in Cochlea Implantat – CI, nĂ„t som jag inte alls gillar. PĂ„ grund av att kĂ€nslan kommer fram, att de vill förinta oss döva. Det Ă€r nĂ„got fel pĂ„ oss, liksom… Visst, det Ă€r ju nĂ„t fel pĂ„ oss, och det Ă€r bara hörseln som inte fungerar som den ska. Inget annat, men nĂ„ja. Alla har olika uppfattningar om den. 🙂 Tack för ditt superbra svar!!

 9. Det här sa MySecretWindow.se » Ett rent nöje att fĂ„ rent hemma den 23 maj, 2008 klockan 13:31 9

  […] Reagerade pĂ„ att diskbĂ€nken glĂ€nste mer Ă€n den brukar. Nu kan jag inte sĂ€ga att jag var direkt tidstjuv vi Ă€r tillbaks i gamla tiders byteshandel. tid mot […]