Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

test

Skrivet av den 26 april, 2008 i Svammel

Detta dricker jag!

Campari
Lite Vodka
Fyll upp med Sprite
 

Mums
.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “test”

 1. Det här sa Linda den 26 april, 2008 klockan 10:08 1

  Haha…. 😛

 2. Det här sa Cia den 26 april, 2008 klockan 10:20 2

  Linda: Det hĂ€r inlĂ€gget kan ju alla andra fĂ„ fundera över… Ă€r det en drinktest kanske? 😎

 3. Det här sa Linda den 26 april, 2008 klockan 10:25 3

  ja exakt… kanske ett test inför lördagkvĂ€llen.

  Hur som helst, tack. Nu vet jag hur jag ska fĂ„ till det. Det funkade ju! Hade jag adrig löst sjĂ€lv. Jag brukar inte ge mig innan jag fĂ„r till det men nu gick jag bet…

  Attans vad jag har suttit uppe sent pĂ„ nĂ€tterna nĂ€r vi höll pĂ„ med egen hemsida tidigare. (jag tror en av sidorna fortfarande finns kvar pĂ„ nĂ€tet… Ă€ven om den Ă€r nedlagt sen mĂ„nga Ă„r tillbaka…) NĂ€r jag fick fel pĂ„ nĂ„n kod och inte hittade felet… en gĂ„ng blev jag heltokig nĂ€r varje gĂ„ng jag klickade i en frame öppnades samma frame i samma föster sĂ„ det blev fler och fler frames… jösses… jag kunde knappt lĂ€gga mig innan jag hittade kodfelet!

 4. Det här sa Cia den 26 april, 2008 klockan 10:40 4

  Linda: Det finns en anledning till att jag försöker att mest ”jobba” pĂ„ helgerna. Ibland glömmer jag bort mig och pillar hela natten. Ingevidare eftersom jag har ett ”dagjobb” ocksĂ„. Vad Ă€r det för URL till hemsan/orna?

 5. Det här sa Linda den 26 april, 2008 klockan 14:14 5

  Haha… jag hittade den senaste versionen av sidan. Uppdaterad senast 2002! Men tydligen Ă€ndĂ„ inte bortplockad.. sĂ„nt hĂ€r roade vi oss med nĂ€r vi hade för mycket fritid!
  http://web.telia.com/~u92308202/

 6. Det här sa Cia den 26 april, 2008 klockan 22:42 6

  Linda: Ja inte bara tid att bygga sidor… utan att se alla filmer ocksĂ„!