Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kejsaren av Kina tycker inte om T(hé)…

Skrivet av den 25 mars, 2008 i Svammel

Classic tea room…Vad tycker han då om? Lektes ju en del som barn innan man lärt sig vad det handlade om. Hur som helst så har jag aldrig tyckt om thé. Utom i enstaka fall . Jag drack fruktthéer med tonvis med socker under gymnasietiden då man drack the hos varandra efter krogen. Kaffe fikade man på dagarna. Sen har min kompis F lyckats lura i mig en del smarrigt även lite senare. F är otroligt knepig med sitt thé som ska fixas till i riktig thékanna och dra precis lagom länge, jo det är säkert värt det för hans thé är godare än andras. Nu finns en riktigt thésalong där man kan dricka snoffsigt eftermiddagsthé, om man har möjlighet att smita från kontoret någon timme förståss (Inget jag har en chans till). Jag tycker det låter som förfärligt härlig vardagslyx. Fast man kan också shoppa hem pryttlar för exklusivt thédrickande.  Å andra sidan tror jag att jag behöver bli ordentligt omvänd först

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kejsaren av Kina tycker inte om T(hé)…”

 1. Det här sa Linda den 25 mars, 2008 klockan 15:05 1

  Jag vill gärna ha te till frukost.. sen blir det kaffe resten av dagen!

 2. Det här sa Cia den 25 mars, 2008 klockan 15:10 2

  Linda: Konstigt det där, tepåsar har jag aldrig riktigt klarat av heller.

 3. Det här sa camilla den 25 mars, 2008 klockan 20:15 3

  Men the som är såå gott och afternoon tee som jag gärna besökte på Wisby hotell på söndagarna under den tid jag bodde på Gotland med hembakta scones och marmelad + tårtbuffé… ååå, det vattnas ju för sjutton i munnen.
  Jag gillar verkligen fruktteer.
  Jag har shoppat kamera i dag! 😆

 4. Det här sa Cia den 25 mars, 2008 klockan 23:36 4

  Camilla: Jag tycker det verkar oförskämt mysigt i alla fall. Oj oj oj men inte för spelvinster va?

 5. Det här sa diana den 26 mars, 2008 klockan 0:53 5

  Gillar thé jag. I tonåren brukade en väninna och jag dela en kanna klosterthé på ett fik som hette George du val, vid domkyrkan i Göteborg. Minns fortfarande den smaken…och alla cigg vi snofsigt nog inhalerade under thédrickandet.

 6. Det här sa Cia den 26 mars, 2008 klockan 11:34 6

  Diana: Cigg ja… Ohh vad gud så många pinnar man avverkat på rökiga kaféer även om det var kaffe för min del som sörplades till.