Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Glad Påsk

Skrivet av den 22 mars, 2008 i Svammel

gladpask2008.png

Påskafton, ja då ska jag och M över till mamma och käka lite, påskdagen blir hos Ms mamma. Påsken är en lika stor ”ränna-runt-helg” som julen. Fast påsken är kort och inte alls like mysig som julen så är den glädjande, i alla fall om solen skiner och marken är bar. VÅREN är på väg, Jippi! Dagarna är längre än nätterna och snart får vi gå utan strumpor och skor. Ohhh jag vill verkligen ha riktig vårvärme nu! Det är vårhälsningen påsken handlar om för mig.

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Glad Påsk”

 1. Det här sa Linda den 22 mars, 2008 klockan 23:41 1

  Jadå.. photoshopspill är att ingetingla.. såvida man gör det för att man TYCKER DET ÄR KUL. Som jag (som bara leker utan att egentligen kunna nåt)… jag kan sitta hur länge som helst med foton/filmer och ”leka”… självklart är det ingentingla. Det är bara när det är ett måste (som om man lovat någon att fixa deras julkort, eller om du lovat fixa en design på en hemsida( det klassas som jobb!

 2. Det här sa Cia den 23 mars, 2008 klockan 0:07 2

  Linda: Ja då ingentinglar jag NÄSTAN. För jag gör det för att det är kul, jag måste inte göra det nu och sidan är ju min kan man säga. Då den tillhör Absint Media som ju är jag om man ser på det rent juridiskt. Men den design som sidan har i dag känns omodern så den MÅSTE göras någon gång 😉 Nu ska jag nog ingentingla i säng och övertyga M om att vi ska kolla på häxfilm medans vi somnar.

 3. Det här sa Camilla den 23 mars, 2008 klockan 18:21 3

  Nä du, inte är det vår inte – vi var i Cia-town i helgen och både i går och i dag blåste det så öronen höll på att ramla av huvudet… usch! Här i Gävle var det mycket snö, men däremot vinstilla och sol då vi kom hem. Men Stockholm äääär mysigt, ♥ it!
  Kram, kram!

 4. Det här sa Camilla den 23 mars, 2008 klockan 18:21 4

  VinDstilla…

 5. Det här sa Cia den 23 mars, 2008 klockan 18:54 5

  Camilla: Cia-town minsan, kanske borde det bli det officiella namnet 😉 Mmm ruggig blåst, men det är fortfarande längre dagar än nätter våren lurar bakom knuten det måste jag tro. Gävle kanske både var vin- och vindstilla? Nu är det vindstilla här och solen har gassat hela dagen. Mmm Stockholm är staden i mitt ♥.

  Kram kram

 6. Det här sa Carina den 24 mars, 2008 klockan 16:14 6

  Våren?
  Här vräker snön ner just nu,
  fattar inte detta, vi har ju vårmånad nu!
  Kram Carina

 7. Det här sa Ariel den 24 mars, 2008 klockan 19:28 7

  Jag håller med Carina; Vår???? Det var väl det vi hade vid jul? Nu till påsk har vi vinter. Undrar vad vi får till midsommar, höst?

 8. Det här sa Cia den 24 mars, 2008 klockan 20:54 8

  Carina & Ariel: Tja här är det vitt och det har fallit juflingor så tja kanske jinxade jag våren när jag skrev detta?

 9. Det här sa Louise den 25 mars, 2008 klockan 10:45 9

  Tack 🙂
  jo jag älskar din blogg jag tycker om den som tusan 🙂

 10. Det här sa Cia den 25 mars, 2008 klockan 15:14 10

  Louise: Jag och M har en i’dé om att sätta upp en WordPress-server där man antingen kan betala en liten summa per år eller så kan man ha ett annonsalternativ på sidan så betalar man inget för den. Jag tror vi räknade med 10 kronor i månaden eller något sånt. Då blir det en WordPress-blogg vilket är precis vad jag har idag.