Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Glad PĂ„sk

Skrivet av den 22 mars, 2008 i Svammel

gladpask2008.png

PĂ„skafton, ja dĂ„ ska jag och M över till mamma och kĂ€ka lite, pĂ„skdagen blir hos Ms mamma. PĂ„sken Ă€r en lika stor ”rĂ€nna-runt-helg” som julen. Fast pĂ„sken Ă€r kort och inte alls like mysig som julen sĂ„ Ă€r den glĂ€djande, i alla fall om solen skiner och marken Ă€r bar. VÅREN Ă€r pĂ„ vĂ€g, Jippi! Dagarna Ă€r lĂ€ngre Ă€n nĂ€tterna och snart fĂ„r vi gĂ„ utan strumpor och skor. Ohhh jag vill verkligen ha riktig vĂ„rvĂ€rme nu! Det Ă€r vĂ„rhĂ€lsningen pĂ„sken handlar om för mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Glad PĂ„sk”

 1. Det här sa Linda den 22 mars, 2008 klockan 23:41 1

  JadĂ„.. photoshopspill Ă€r att ingetingla.. sĂ„vida man gör det för att man TYCKER DET ÄR KUL. Som jag (som bara leker utan att egentligen kunna nĂ„t)… jag kan sitta hur lĂ€nge som helst med foton/filmer och ”leka”… sjĂ€lvklart Ă€r det ingentingla. Det Ă€r bara nĂ€r det Ă€r ett mĂ„ste (som om man lovat nĂ„gon att fixa deras julkort, eller om du lovat fixa en design pĂ„ en hemsida( det klassas som jobb!

 2. Det här sa Cia den 23 mars, 2008 klockan 0:07 2

  Linda: Ja dĂ„ ingentinglar jag NÄSTAN. För jag gör det för att det Ă€r kul, jag mĂ„ste inte göra det nu och sidan Ă€r ju min kan man sĂ€ga. DĂ„ den tillhör Absint Media som ju Ă€r jag om man ser pĂ„ det rent juridiskt. Men den design som sidan har i dag kĂ€nns omodern sĂ„ den MÅSTE göras nĂ„gon gĂ„ng 😉 Nu ska jag nog ingentingla i sĂ€ng och övertyga M om att vi ska kolla pĂ„ hĂ€xfilm medans vi somnar.

 3. Det här sa Camilla den 23 mars, 2008 klockan 18:21 3

  NĂ€ du, inte Ă€r det vĂ„r inte – vi var i Cia-town i helgen och bĂ„de i gĂ„r och i dag blĂ„ste det sĂ„ öronen höll pĂ„ att ramla av huvudet… usch! HĂ€r i GĂ€vle var det mycket snö, men dĂ€remot vinstilla och sol dĂ„ vi kom hem. Men Stockholm ÀÀÀÀr mysigt, ♄ it!
  Kram, kram!

 4. Det här sa Camilla den 23 mars, 2008 klockan 18:21 4

  VinDstilla…

 5. Det här sa Cia den 23 mars, 2008 klockan 18:54 5

  Camilla: Cia-town minsan, kanske borde det bli det officiella namnet 😉 Mmm ruggig blĂ„st, men det Ă€r fortfarande lĂ€ngre dagar Ă€n nĂ€tter vĂ„ren lurar bakom knuten det mĂ„ste jag tro. GĂ€vle kanske bĂ„de var vin- och vindstilla? Nu Ă€r det vindstilla hĂ€r och solen har gassat hela dagen. Mmm Stockholm Ă€r staden i mitt ♄.

  Kram kram

 6. Det här sa Carina den 24 mars, 2008 klockan 16:14 6

  VĂ„ren?
  HÀr vrÀker snön ner just nu,
  fattar inte detta, vi har ju vÄrmÄnad nu!
  Kram Carina

 7. Det här sa Ariel den 24 mars, 2008 klockan 19:28 7

  Jag hÄller med Carina; VÄr???? Det var vÀl det vi hade vid jul? Nu till pÄsk har vi vinter. Undrar vad vi fÄr till midsommar, höst?

 8. Det här sa Cia den 24 mars, 2008 klockan 20:54 8

  Carina & Ariel: Tja hÀr Àr det vitt och det har fallit juflingor sÄ tja kanske jinxade jag vÄren nÀr jag skrev detta?

 9. Det här sa Louise den 25 mars, 2008 klockan 10:45 9

  Tack 🙂
  jo jag Ă€lskar din blogg jag tycker om den som tusan 🙂

 10. Det här sa Cia den 25 mars, 2008 klockan 15:14 10

  Louise: Jag och M har en i’dĂ© om att sĂ€tta upp en WordPress-server dĂ€r man antingen kan betala en liten summa per Ă„r eller sĂ„ kan man ha ett annonsalternativ pĂ„ sidan sĂ„ betalar man inget för den. Jag tror vi rĂ€knade med 10 kronor i mĂ„naden eller nĂ„got sĂ„nt. DĂ„ blir det en WordPress-blogg vilket Ă€r precis vad jag har idag.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?