Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har varit satt under en förtrollning…

Skrivet av den 9 mars, 2008 i Svammel

Harry PotterJag köpte boken nÀr den kom ut och sedan har den legat brevid sÀngen och gÀckat mig i mÄnader. Jag har inte vÄgat ta upp den och börja dÄ jag vat att jag inte kommer att kunna sluta utan mÄste sluka den omedelbart. IgÄr plockade ja upp den och har sedan varit trollbunden av den. Jag har kunnat slita mig ett par korta stunder bland annat nÀr jag och M Äkte ut till Gurraberg och gick pÄ Dellan, sen ett litet tag nÀr middag skulle fixas. det blev för övrigt krÀftstjÀrtar och rÀkor i hummersÄs med ett stÀnk av cayenne, snabblagat pÄ högst 10 min men fantastiskt gott. Nu Àr i alla fall boken avslutad sÄ förtrollingen Àr bruten och jag kan Äter blogga.

5 har sagt sitt

Tags: , ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har varit satt under en förtrollning…”

 1. Det här sa Linda den 9 mars, 2008 klockan 9:02 1

  SĂ„ bra… jag har sista boken kvar.. har nĂ€mligen lite kvar i nĂ€st sista innan jag kan ta mig an sista och det har varit dĂ„lig med lĂ€stid sista tiden

 2. Det här sa Camilla den 9 mars, 2008 klockan 9:27 2

  Jag har inte lĂ€st nĂ„gon Harry Potter Ă€nnu, men vill verkligen göra det. Just nu Ă€r jag pĂ„ slutklĂ€mmen av Stieg Larsson ”MĂ€n som hatar kvinnor”. Ruggigt bra!
  Ha en skön dag, nu sticker vi mot dina trakter och SollentunamĂ€ssan. 😀

 3. Det här sa Cia den 9 mars, 2008 klockan 12:35 3

  Linda: Som sagt jag vet hur det Ă€r med lĂ€stid…

  Camilla: Harrry P Ă€r aningen beroende framkallande det Ă€r svĂ„rt att lĂ€gga ifrĂ„n sig boken nĂ€r den vĂ€l Ă€r öppnad, det Ă€r ”kliffhangers” pĂ„ varje sida typ. De Ă€r dock inte riktigt barnböcker som man skulle kunna tro, dĂ„ de innehĂ„ller bĂ„de död tortyr och grymheter. Men barnet i mig blir löjligt fĂ€ngslad.

 4. Det här sa diana den 10 mars, 2008 klockan 11:03 4

  Är ett Potterfan. Böckerna Ă€r svĂ„rslĂ€ppta. Synd att det var sista nu 😐

 5. Det här sa Cia den 10 mars, 2008 klockan 14:27 5

  Diana: Jag hoppas allt pÄ nÄgot lika bra. Jag menar Astrid fick ur sig bÄde Bröderna lejohjÀrta, Mio Min Mio och Ronja sÄ kommer nog Joanne med nÄgot som passar hennes stil. SÄg en dokumentÀr om henne dÀr hon sa att hon skriver jÀmt. Hon kan inte lÄta bli men att det Àr skönt att Harry P pressen Àr över det Àr roligare att skriva dÄ.