Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

JĂ€vla skitdator!

Skrivet av den 11 februari, 2008 i Negativ

Jaha sÄ har man haft blÄskÀrm ett antal ggr idag dÄ. Den mÄr helt enkelt inte bra. Tidigare har den inte kraschat en gÄng men nu smÄjÀvlas den som den vÀrsta PMS-kÀrringen! Undrar om det finns en dator med vingar? För snart flyger den över balkongrÀcket.
Hoppas mitt Creative suite kommer sĂ„ att jag har nĂ„got att bli extra galen pĂ„ nĂ€r den kraschar mitt i ett pilligt bildjobb! 😉 Det borde komma imorgon, UPS var hĂ€r idag och försökte leverera nĂ€r ingen var hemma.

Sen kan jag sitta dÀr och krama mitt paket medans datorn ligger i bitar 5 vÄningar under.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “JĂ€vla skitdator!”

  1. Det här sa Carina den 12 februari, 2008 klockan 21:33 1

    Äsch ge datorn lite Red Bull sĂ„ gĂ„r det bra du vet 🙂

  2. Det här sa Cia den 12 februari, 2008 klockan 22:43 2

    Carina: Jah vilken bra idé, dÄ fÄr den ju vingar. Om inte sÄ stÀmmer jag Red Bull för falsk marknadsföring och fÄr en ny.