Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

MVG – pĂ„ jobbet.

Skrivet av den 15 januari, 2008 i Svammel

Bara en lite notis för att det var sÄ himla trevligt. Skrev ju i listan ett par inlÀgg lÀngre ner att dagens blÀh var att ta rÀtt pÄ andras missar. Idag ringde kunden upp frÄn England och bad att fÄ prata med mig direkt. Allt han ville sÀga var att jag hade löst problemet sÄ proffsigt. Han uttryckte specifikt att han inte bara ville skicka mejl eller hÀlsa via den som först tog samtalet. Sen sa vi inte mycket mer, jag bara tackade och sÄ la vi pÄ. Det kÀnns skönt att det mÀrks att jag bryr sig om kuderna, och att de verkligen uppskattar det!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “MVG – pĂ„ jobbet.”

  1. Det här sa Marie den 15 januari, 2008 klockan 21:17 1

    nice nÀr man fÄr lite respons nÀr man gjort nÄt bra =)

  2. Det här sa Cia den 15 januari, 2008 klockan 22:02 2

    Marie: Ja positiv respons pÄ jobbet man gör Àr viktigt för att man ska orka fortsÀtta att göra det lika bra. Hmm det borde alla chefer tÀnka pÄ ocksÄ!