Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Pappamys

Skrivet av den 6 december, 2007 i Svammel

KÀnner mig glad och behaglig till mods, har trÀffat pappa som jag ser vÀldigt sÀllan. Han hade med sig gran. Blev en tidig start pÄ julen i det fallet för han smiter ivÀg till Thailand imorgon. Fick adventsljusstaken jag kikat pÄ i julklapp. SÄ nu har jag vÀldigt mysig belysning i fönstret. Bara det Àr ju mysigt. Fast det bÀsta var att fika med pappa. 

Karleby kon frÄn Markslöjd
Min julklapp

5 har sagt sitt

Tags:

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pappamys”

 1. Det här sa Charlotte den 7 december, 2007 klockan 17:16 1

  Snygg! Är egentligen antiadventsstakar, men den hĂ€r var riktigt fin.

 2. Det här sa Linda den 8 december, 2007 klockan 16:47 2

  Tjusig! Det var liksom klass pĂ„ den…

 3. Det här sa Camilla den 9 december, 2007 klockan 22:49 3

  Hej vĂ€nnen! Nu Ă€r vi tillbaka igen. Har haft en supertrevlig helg. 🙂 Vad kul att du trĂ€ffat din pappa, men trĂ„kigt att lĂ€sa att ni trĂ€ffas sĂ€llan. Jag och min pappa trĂ€ffas rĂ€tt sĂ„ ofta (han Ă€r ju en av mina flitigaste motionspartner). Ljusstaken var kanonfin – sĂ„g svindyr ut.
  Kramar!

 4. Det här sa Cia den 9 december, 2007 klockan 23:04 4

  Charlotte & Linda: Ska det vara ska det vara klass 😉

  Camilla: HÀrligt att helgen blev super trotts förkylningsvarningar. Ja det Àr trÄkigt att jag trÀffar min pappa sÄ sÀllan. Jag misstÀnker att jag Àr hans dÄliga samvete.
  Det var inte den billigaste ljusstaken som gick att fĂ„ tag pĂ„ nej… Men jag rĂ€knar ju med att den ska hĂ„lla mĂ„nga Ă„r. Jag tror den hĂ€r kommer att vara tidlös… Hoppas pĂ„ det i alla fall.

 5. Det här sa diana den 13 december, 2007 klockan 19:25 5

  Vad fin 😛