Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så straffas jag för min lathet

Skrivet av den 20 september, 2007 i Svammel

Skulle du vilja börja helgen med ett överbelamrat kök fyllt av disk? Nej trodde väl det, inte jag heller! Vart är min diskmaskin?

Hua nu har jag i alla fall äntligen gjort det… tagit tag i över en veckas disk. Det tog emot och har gjort det de senaste dagarna. Så idag fick jag jaga på mig själv. Även fast jag sköljt ur allt innan jag ställt ner disken i diskhon så luktade vattnet som var kvar i skålarna underst unket när man började röra runt. Den eländiga disken som jag dessutom låtit växa ut över diskbänken, fy fan vad äckligt! Hur kunde jag låta det gå så långt? Ja, ja jag fick som sagt ta mitt straff för att jag varit lat idag. Vem diskar hemma hos er?

Disken

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så straffas jag för min lathet”

 1. Det här sa freddan den 21 september, 2007 klockan 3:21 1

  hos oss har vi varsin vecka typ, denna veckan är min och det innebär att jag får slänga soppåsar och tömma diskmaskinen. Vi är 4 som turas om så det är skönt å ha 3 veckor utan att behöva göra det:p

 2. Det här sa Cia den 21 september, 2007 klockan 10:29 2

  Hmmm tja jag bor själv och har ingen diskmaskin!
  Jäkla lyckosar 😉

 3. Det här sa Kjellinskan den 21 september, 2007 klockan 11:54 3

  Vi har diskmaskin, tack och lov! 🙂 Den går varje dag hos oss, fast vi oftast bara är 2 personer. Då barnen är här går den 2 gånger om dagen…
  Nu fick jag förklaringen till att du inte gjort något blogginlägg i går – disken gick före… =)
  Kram, kram! Trevlig helg!

 4. Det här sa Cia den 21 september, 2007 klockan 12:25 4

  *skrattar* Japp det var förklaringen… Fy bubblan!
  Jag är sotis… vill ha diskmaskin!!! Om det bara gick att lösa praktiskt skulle jag köpa en och instalera den…men jag varken kan eller får göra något i mitt kök 🙁

 5. Det här sa Raur den 21 september, 2007 klockan 15:51 5

  haha, jag kommer drabbas av det samma senare ikväll ;D

 6. Det här sa diana den 21 september, 2007 klockan 19:19 6

  Jag diskar mest. Har ingen diskmaskin, eftersom det är totalstopp i stammen (sedan jesus gick i sandaler)och varje försök (3) har slutat med översvämning.

 7. Det här sa Kjellinskan den 21 september, 2007 klockan 20:18 7

  Kikade in för att önska en trevlig fredagskväll bara.
  Kram!

 8. Det här sa Cia den 21 september, 2007 klockan 21:39 8

  Raur: tycker synd om dig!

  Diana: Du har varit tapper… här är stammarna också helt slut… men jag har inte ens försökt…

  Kjellinskan: Hoppas din kväll blir lika bra… min har varit mysig

 9. Det här sa -Anne- den 22 september, 2007 klockan 12:23 9

  I have no choice: Bor ensam och måste alltså diska själv, eftersom jag inte har maskin. M. är visserligen här nästan varannan kväll och bidrar till diskberget, men jag ids inte be honom diska. Dessutom skulle det säkert bara resultera till skärvor och vattenpölar på golvet.

  Vilket sammanträffande, jag sitter just och äter rester från igår ur en likadan bytta som du har längst nere till vänster. Den ser väldigt lika ut ialla fall… =)

 10. Det här sa Cia den 22 september, 2007 klockan 12:33 10

  *skrattar* Jo min M hade också bidragit till mitt diskberg. Fast min M brukar självmant börja diska om han skitat ner, framför allt om vi ätit här. Nu var det bara kaffekoppar han bidragit med, resten stog jag för själv! Klart din M ska hjälpa till om han är där så mycket… i alla fall om ni är ett par 😉 Om du fortfarande ser M som gäst så är det ju en annan sak.

  Har dun burk grönt lock? 😉