Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag har blivit kroppssbyggare

Skrivet av den 13 september, 2007 i Svammel

Idag frĂ„gade M mig om jag ville hĂ€nga med och kolla pĂ„ en lĂ€genhet till honom. SĂ„ klart jag ville. BĂ„da var instĂ€llda pĂ„ att det skulle vara lite rackigt dĂ„ det var ett rivningskontrakt. Hur som helst M plockade upp mig efter jobbet, vi parkerade precis utanför porten pĂ„ den tilltĂ€nkta lĂ€genheten men vi var ca 55 minuter för tidiga. Bra dĂ„ fanns det tid att gĂ„ och kika pĂ„ omgivningarna i den hĂ€rliga höstsolen. LĂ€genheten kunde inte ligga mycket bĂ€ttre. Tog en snabbmiddag pĂ„ McD och vandrade vidare. M skulle shoppa cigg sĂ„ vi gick in pĂ„ Seven-eleven. DĂ€r lĂ„g frestande Kardemummamuffins och kanelbullar
 Vilken skulle jag vĂ€lja?
Jag: – Du röker och jag Ă€ter bulle, du spöar dina lungor!
M: – Din bulle Ă€r inte sĂ„ bra för din rumpa.
Jag: – VadĂ„? Jag Ă€r kroppsbyggare, just nu bygger jag pĂ„ min rumpa!
Gick vidare och kollade in lĂ€genheten. Huset utifrĂ„n var lovande. Trapphuset luktade OK och hissen var en cool gammal sak. Men lĂ€genheten hua
 aningen bĂ€ttre Ă€n att vara uteliggare med sprĂ€ckta kakel och trasigt badrumsporslin, köket helt vansinnigt stort (med tanke pĂ„ den minimala 1a detta var) men med sĂ„ konstig form att det bara Ă„t utrymme med en Ă€cklig gammal gasspis som nog var kvar frĂ„n nĂ€r huset byggdes och med kylskĂ„pet löst pĂ„ golvet. Plastmattor som fick mig att undra vad som dolde sig under. Balkongen en aning sprucken med ett lĂ„gt misshandlat rĂ€cke som mest sĂ„g ut att bestĂ„ av fĂ€rgflagor. NĂ€ det var ett riktigt kyffe. Jag ska nog inte klaga sĂ„ över mina nikotinskadade tak och vĂ€ggar
 Jag ber alla lĂ€genhetsgudar om ursĂ€kt.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag har blivit kroppssbyggare”

  1. Det här sa Kjellinskan den 14 september, 2007 klockan 15:48 1

    Usch, vilket ruckel det dĂ€r lĂ€t som… hoppas M hittar nĂ„gon trevligare bostad.
    Jag hÄller nog med om att bulle lÄter nyttigare Àn cigarett.
    Kram och trevlig fredagskvÀll!

  2. Det här sa Cia den 14 september, 2007 klockan 16:29 2

    Ja jag glömde att fÀrgen i taket var pÄ vÀg ner ocksÄ.