Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vill plaska i pölen, ehum… poolen

Skrivet av den 12 september, 2007 i Den motvillige motionären

Ohhh jag har en inspirationsmusa. En helt träningsgalen tjej som dessutom verkar toktrevlig. Inte för att jag blir sugen att testa någon av alla hennes träningspass men hennes blogg fick mig att komma att tänka på Vattengympa… Ja det passar nog mig, jag och ett par dussin pensionärstanter i poolen 😉 Kollade i alla fall upp det och mejlade de ansvariga på Forsgrenska badet och på Eriksdalsbadet så får vi se om det finns några pass jag kan hoppa på… Tänk om jag lyckas slå latmasken på käften, då borde min musa förtjäna stående ovationer på globen eller nå’t. Vi får väl se hur det slutar… Nu när jag äntligen tagit aktiv kontakt kommer jag väl att få stå där med långnäsa för att det inte finns plats i någon grupp… Har ju inte världens bästa tur just nu… Men just att jag fick den här idén har gjort mig liiiite mer positiv… Jag hoppas bara att det löser sig med min semester så kommer jag börja tro på att livet håller på att vända till det bättre.. kanske. Det behöver ju inte vara kärringgympa i vattnet heller har ju hört att det finns poppigare pass som vattenaerobics 😉

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vill plaska i pölen, ehum… poolen”

 1. Det här sa godtimes den 13 september, 2007 klockan 12:27 1

  Hej!
  Då var jag här igen och kollar hos dig. Tänkte passa på att fråga dig om jag får lägga till din blogg hos mig. Har en blogg tidigare som jag länkar till som också är så där busbra. Får jag lägga till din så har jag två. Inte lätt att hitta bloggar i min smak. :-)) Önskar jag kunde göra så fint själv, men det kommer jag aldrig att kunna. Men härligt iallafall att få kika på andras finheter och kunnighet. Nu lägger jag till din blogg, vill du inte så hojta.
  Ha en bra dag.
  MVH godtimes

 2. Det här sa Bulan den 13 september, 2007 klockan 13:42 2

  Den länken kan passa bra till mitt nya liv 🙂

 3. Det här sa Cia den 13 september, 2007 klockan 16:29 3

  Länken till Kjellinskan?… Jo hon får agera livscoach *flinar*