Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HELfabrikatens drottnig!

Skrivet av den 12 september, 2007 i Halvfabrikatens Drottning

Är det fler Ă€n jag som tycker det Ă€r förfĂ€rligt trist att laga mat till sig sjĂ€lv? Bara för den skull halvfabrikat-070912.jpgskulle jag kunna leva enbart pĂ„ McD, keabab och sushi. Blir vĂ€l lite dyrt bĂ„de i plĂ„nboken och kalorimĂ€ssigt i lĂ€ngden. I dag slog i det nĂ€rmaste helfabrikatens drottning till istĂ€llet för den dĂ€r som i alla fall lagar lite mat Ă€ven om det Ă€r av halvfabrikat. Shoppade en halvliters tetra med Kelda Karibisk kycklingsoppa och en grillad kyckling. Åt hĂ€lften till middag idag
 sĂ„ har jag middag imorgon ocksĂ„ och kanske kyckling kvar till en sallad pĂ„ fredag.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HELfabrikatens drottnig!”

 1. Det här sa diana den 13 september, 2007 klockan 9:02 1

  Jag har visserligen nĂ„gra stycken att laga mat till, men eftersom alla har ”olika tider” kĂ€nns det oftast som om jag jobbar i ett storkök. Ett sĂ„dant som lagar maten och plastar in den, för senare förtĂ€ring.

 2. Det här sa Cia den 13 september, 2007 klockan 11:47 2

  *skrattar* Ja förr lagade jag mat som om jag hade storfamilj. Sen fick jag Ă€ta köttfĂ€rssĂ„s i tvĂ„ veckor typ…fast det var ju skönt att slippa laga mat varje dag 😉

 3. Det här sa nr126 den 16 september, 2007 klockan 20:00 3

  aa tack, men nu har jag ett annat problem haha, först stÄr det ju lÀnkadress:, sen lÀnktext:, vart ska man skriva vad?
  tack för din tid