Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Starkt laddad symbol

Skrivet av den 24 juli, 2007 i Skor

Skyskrapeklackar blottar kĂ€nslor och bara Ă„synen pĂ„verkar bĂ„de mĂ„nga mĂ€n och kvinnor rent fysiskt. Personligen sĂ„ kan jag fĂ„ ett sug i magen och en lĂ€ngtan att fĂ„ lĂ„ta foten glida ner i skon. Stilletskor vackert till vardags samtidigt som de osar sex, inget annat skapar en sĂ„dan erotiskt spĂ€nd bĂ„ge av foten. Siluetten som lockande sĂ€ger ”kom nĂ€rmare” precis sĂ„ förföriskt som bara ett par riktigt höga klackar kan. Det finns en lockelse i vassa klackar, den strĂ€ckta foten vars form fortsĂ€tter och avslöjar utsökt formade ben som inte alltid kan anas innan.

Den sensuella stiletten anspelar pĂ„ en mĂ€ngd motsĂ€gelser dĂ„ den gör bĂ€raren bĂ„de mĂ€ktigt behĂ€rskande och samtidigt sĂ„rbar, den kan vara bĂ„de elegant och vulgĂ€r – ödmjuk och aggressiv – omstörtande och konventionell. Ska man se freudianskt pĂ„ det sĂ„ Ă€r den fallosaktig samtidigt som den Ă€r i högsta grad feminin.

Christian Louboutin pupms

Christian Louboutin pumps skorna pÄ bilden

FÄ saker andas kvinnlighet blandat med styrka som en sylvassklack. En pÄtvingad extra hög och besvÀrlig klack kan visserligen förstÀrka undergivenhet, men en kvinna som stolt och balanserat skrider fram pÄ sina klackar kan fÄ luften att darra av makt.

Vem Ă€r hon dĂ„ klackbĂ€rerskan? Hon kan vara vem som helst
 Flickan bredvid, fetischisten, rockbruden, den klassiska damen, hollywoodkĂ€ndisen, transvestiten, hĂ€rskarinnan, politikern kort sagt hon kan vara vem som helst. Är hon du?

Andre Perugia en legendarisk skoskapare lÀr ha sagt:

Almost every woman
is not only conscious of her feet,
but sex conscious about them.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Starkt laddad symbol”

  1. Det här sa Daniel den 24 juli, 2007 klockan 17:57 1

    Jag vet bara en figur som faktiskt kan springa ordentligt i högklackat, och det Ă€r Nanny Fine 😛

    😀 Ja jag lĂ€r visst kunna hantera mina klackar rĂ€tt OK har jag hört. Men visst har jag sett kvinnor som kanske borde öva lite mer. 😉
  2. Det här sa Bloggar som bloggar om skor | Skofetischist den 27 juni, 2012 klockan 11:19 2

    […] http://www.mysecretwindow.se/2007/07/24/starkt-laddad-symbol/ […]