Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Omotiverad

Skrivet av den 19 juli, 2007 i Negativ

SĂ„ sitter jag hĂ€r pĂ„ lunchen och funderar. I dag sattes spaden i jorden för att jag inte ska ta hand om ExtranĂ€tet lĂ€ngre, förutom att vara den tekniska kompetensen. Visst under högsĂ€song blir det försummat en del dĂ„ jag inte har den tid det förtjĂ€nar, likasĂ„ e-shoppen som jag faktiskt inte alls skulle sakna dĂ„ den Ă€r som en finne i arslet. E-shoppen Ă€r ocksĂ„ vĂ€ldigt ”okreativ”. Men ExtranĂ€tet Ă€r för mig en inspirationsplats dĂ€r jag fĂ„r tillfĂ€lle att slĂ€ppa ut min kreativa del visst att frilĂ€gga bilder och skapa skĂ€rmdumpar Ă€r trist och troligen nĂ„got jag inte skulle sakna men att se till att vĂ„ra kunder har senaste infon om produkter gör att jag sjĂ€lv inspireras och hĂ„ller mig alert. Man tvingas att ha stĂ„lkoll pĂ„ produkterna nya som gamla. Hur som helst, tack vara denna eventuella förĂ€ndring kĂ€nner jag mig extremt omotiverad över jobbet som helhet. De dĂ€r korta stunderna som jag försöker fĂ„ till varje vecka för att ge ExtranĂ€tet nĂ„got nytt gör mitt arbete sĂ„ mycket mer glĂ€djefyllt.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Omotiverad”

  1. Det här sa jette den 19 juli, 2007 klockan 21:34 1

    trist nÀr man tappar delar man gillar pÄ jobbet. Hoppas du hittar nya bitar dÀr du fÄr ut kreativiteten!

  2. Det här sa Cia den 20 juli, 2007 klockan 10:47 2

    Ja eller sĂ„ Ă€r det dags att gĂ„ vidare…