Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Får äntligen bli hög

Skrivet av den 3 juni, 2007 i Svammel

Mina fina liljekonvaljerLyckan är fullkomlig, M dök upp på eftermiddagen och så bar det av på liljekonvalj letning. Jag som trodde att det inte skulle bli några blommor i år. Men M kan man lita på, han såg som vanligt till att jag fick min längtan stillad. Ut mot Värmdölandet bar det, när vi hittat vår liljekonvaljglänta visade det sig att det var flera som hittat den. Det var ganska utplockat med andra ord, i alla fall vid första anblicken. Så in bland mossa, stock och sten bar det. Naturligtvis hade jag mina bästa Skogsmulleskor på mig. Men förutom att de var lite hala underSkogsmulleskor á la Cia sulan så var de alldeles perfekta. Men ju längre in i skogen vi gick ju färre liljekonvaljblad såg vi så det blev till att vända om. Som den sanna naturmänniska M är så lämnade han stigen precis där vi börjat vårt sökande och då…Ja!!! Liljekonvaljer de var gömda under granris och bakom ruttnade träd. Vi började plocka de doftande undren. Fick ihop en liten bukett. M klev ut ur skogen och började följa vägen och även där i diket fanns de. Fick ihop buketten och for i väg till macken för att tanka blommorna (papper med vatten).
Så nu sitter jag här och knarkar doften som fyller hela rummet, ljuvligt!

Ingen har tyckt till än