Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Galtiska handuksdagen.

Skrivet av den 25 maj, 2007 i Svammel

Towel Day :: A tribute to Douglas Adams (1952-2001)En handduk Ă€r utan all konkurrens det mest anvĂ€ndbara föremĂ„l den instellĂ€re liftaren kan ha med sig. Ja har du liftat sjĂ€lv eller i alla fall lĂ€st liftarens guide till galaxen sĂ„ vet du vad jag pratar om. SĂ„ hĂ€r i pollentider kan man linda handduken runt huvudet för att stĂ€nga ute alla pollenpartiklar sĂ„vida du inte redan anvĂ€nt den som drömfĂ„ngare i en björk dagen innan. Om du Ă€r osĂ€ker pĂ„ ditt handuksanvĂ€ndande kan du konsultera din guide. Var med pĂ„ handduksdagen för att visa din uppskattning för den humor och insikt som Douglas Adams bringat vĂ„ra liv. Jo sĂ„ 25/5 Ă€r den officiella ”Towel Day” men det hindrar ju inte att du som erfaren liftare bĂ€r med den varje dag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Galtiska handuksdagen.”

  1. Det här sa Sil den 27 maj, 2007 klockan 16:37 1

    Första Äret (2001) sÄ var vi vÀl.. fyra eller fem stycken som firade med att spÄra upp en brittisk bartender i Norrköping som ryktet sade gjorde pangalactic gargle blasters. Vi hittade honom efter att ha blivit skickat vidare frÄn nÄgra stÀllen, och visst, han gjorde underbara, gigantiske drinkar.

    Detta Ă„ret hade dom tydligen varit över 40 pers som gĂ„tt dit 😀 *tycka om towel day*

  2. Det här sa Cia den 27 maj, 2007 klockan 20:03 2

    Jag viste det!!! att det var fantastiska drinkar…