Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snooza den biologiska klockan!

Skrivet av den 16 maj, 2007 i Negativ

LĂ€ste just en blogg som handlar om hur serien Sex and the city slutar … dĂ€r bloggaren stĂ€ller frĂ„gan om vi inte kommit lĂ€ngre i evolutionen Ă€n att i alla fall kvinnor inte kan leva lyckliga som singlar. Den sanna lyckan ligger i att ha man och barn enligt manusförfattarna… Diana som bloggar frĂ„gar sig/oss om evolutionen inte tagit oss lĂ€ngre.

Jag trodde ocksĂ„ att evulutionen hade tagit mig lĂ€ngre Ă€n sĂ„… tji fick jag nĂ€r 40Ă„rskrisen kickade in nĂ„gra Ă„r för tidigt. Den skrek Ă„t mig ”varför har du inga barn?” ”Varför hittar du ingen som Ă€lskar dig?”

Fy fan vad nedrigt varför finns det inte snooze-knapp pÄ den dÀr jÀvla klockan?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snooza den biologiska klockan!”

 1. Det här sa diana den 16 maj, 2007 klockan 22:35 1

  Hej!
  Diana hÀr. Kul att du hittade till min blogg för det betyder nÀmligen att jag hittar till din och den hade jag inte velat missa. Skitbra!
  Kunde inte lĂ„ta bli ”fortfarande nyfiken” lĂ€nken och blev förvĂ„nad. Vi Ă€r nog ganska sĂ„ lika 😉

 2. Det här sa Cia den 16 maj, 2007 klockan 22:44 2

  Jag har inget konto pĂ„ bloggis… sĂ„ jag kan inte lĂ€sa din profil… tĂ€nkte pĂ„ din kommentar om att vi Ă€r ganska lika 😉

 3. Det här sa diana den 16 maj, 2007 klockan 22:54 3

  Jag har inte skrivit mycket till profil, men dina intressen, och hur du beskriver dig sjÀlv, t.o.m stjÀrntecknet, stÀmmer i mÄngt och mycket.

 4. Det här sa Cia den 16 maj, 2007 klockan 23:20 4

  *ler* Är vi jĂ€mngamla ocksĂ„?

 5. Det här sa blurrygirl den 18 maj, 2007 klockan 13:30 5

  Det verkar vara ett ”krav” i dagens samhĂ€lle, att du mĂ„ste skaffa barn, husband, villa, hund…you name it, för att överhuvudtaget ens komma i nĂ€rheten av att ha rĂ€ttigheten att kunna kalla sig lycklig.
  Eller sĂ„ har jag missat nĂ„got…

 6. Det här sa Cia den 18 maj, 2007 klockan 21:20 6

  Blurrygirl: Tja De tre Vna (Villa, volvo och vovve) plus ett B (Barn) kanske Ă€r ett krav. FrĂ„gan Ă€r vart kravet kommer ifrĂ„n… hur andra ser pĂ„ den som inte har det eller inifrĂ„n… för jag har inte kĂ€nnt av det förens nu… och dĂ„ Ă€r det I mig det kĂ€nns… Undrar fortfarande vart snooze knappen sitter…