Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ruta ett…

Skrivet av den 25 april, 2007 i Svammel

Kan jag fÄ lite av din genpool?

Jag har haft fullkomligt galna tankar om att bli mamma pĂ„ konstgjord vĂ€g dĂ„ det ser ut att vara det som krĂ€vs. Nu behöver jag bara hitta nĂ„gon som kan dela med sig av sig till mig. Jag menar dĂ„ inte att mannen i frĂ„ga behöver vara bunden till mig, jag vill framför allt bli med barn. Nu har jag ingen lust att bli detta genom en massa one-night-stands
 det slutar med all sĂ€kerhet inte med en graviditet men med ett antal könssjukdomar. Har funderat pĂ„ att lösa det pĂ„ mer klinisk vĂ€g sĂ„ nu behöver jag bara hitta nĂ„gon jag törs frĂ„ga 
 Vilket inte kommer hĂ€nda dĂ„ jag Ă€r för feg för det
 Tillbaks pĂ„ ruta ett

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Ruta ett…”

  1. Det här sa rbrslv den 28 april, 2007 klockan 17:09 1

    Haha….ja det var mig ett dilemma att bita i, intressant sĂ„dant om man trĂ€nger under ytan, men roligt och lĂ€ttsmamt skrivet om ett allvarligt problem