Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Familj

Skrivet av den 13 maj, 2006 i La Femme

För ett tag sedan lyssnade jag pÄ radion dÀr det debatterades om vad som krÀvdes för att det ska kallas familj, NÄgot ansÄg att för en familj behövde man ha barn, tvÄ personer var bara ett par. Vart mamma och pappa bara slÀktingar och inte familj nÀr man flyttade ihop med nÄgon och fanns det andra godtagbara konstelationer!?
Jag bestÀmde mig för att de fick tycka vad de ville min familj ser ut sÄ hÀr:
Kissarna ~ Olympia, Nicke & Nemo
Mika eller MinMika (Min bÀsta vÀn)
Vi trÀffades i Nov 1999 och sedan dess har han varit min bÀsta vÀn. I Àrlighetens namn vill jag inte vara utan honom, trotts att vi undertiden dejtat pÄ var sitt hÄll vÀnskapen finns dÀr hela tiden och jag litar pÄ att han alltid finns dÀr. Ve den man eller kvinna som vill ta död pÄ vÄr vÀnskap pga. avundsjuka!
visst Ă€r vi olika
 jag Ă€r mer av en slarva och Mika nĂ€rmast pedant, men Ă€ven de hörnen filas om med Ă„ren. En passion vi delar Ă€r bergodalbanor, Mika Ă€r lika spontan som jag om inte mer. Spontaniteten innebĂ€r att vi helt enkelt rĂ„kar sĂ€ga
– Ska vi Ă„ka bergodalbana?
30 minuter senare sitter vi dÀr i bilen pÄ vÀg mot Tysklad (Det Àr dÀr de bÀsta banorna i Europa finns).
Det Àr ofta det bara burit ivÀg nÀr andan fallit pÄ. GÄr det inte att fixa lÀngre ledighet pÄ sÄ kort tid drar vi pÄ lÄngweekend i lyxsvit bara för att slappna av och skÀmma bort oss. Tjusningen och spÀnningen ligger ofta i att inte planera för mycket utan att ta det som det kommer, tur att vi tycker lika dÀr ocksÄ.
BÄda tycker om att fota Àven om bÄda sÄlde sina Nikon D70 systemkameror just nu Àr det bara jag som har en kamera över huvudtaget. NÀr jag behövde arbetsprover till Capital School of Multimedia var det Mika som hade tÄlamodet att lÀra mig grunderna I HTML. Nu Àr sajtbyggande ett annat intresse vi delar. Vi har Àven startat ett litet företag tillsammans dÀr sajtbyggandet Àr det viktiga i verksamheten [Absint Media].
Det faktum att vi idag har vĂ€rldens finaste missar (som bor med mig) Ă€r Mikas förtjĂ€nst. Mika hade under en lĂ€ngre tid gĂ„tt och muttrat om att han nog ville ha katt, men sĂ„ en dag var det nĂ„got som Ă€ndrades. Troligen var det en freudiansk felsĂ€gning för han mummlade –Jag ska ha katt
 ‿nog‿ hade fallit bort. Jag som avskytt katter som pesten var helt övertygad om att det var dags för cocohouset för hans del! DĂ„ jag mött nĂ„gra heliga Birmor som faktiskt varit helt OK bombade jag honom med lĂ€nkar med annonser med katter av denna ras. Mika tyckte nog att det var onödigt dyrt han hade ju tĂ€nkt sig en bondkatt. Numer förstĂ„r jag inte hur nĂ„gon kan leva utan katt. I övrigt försöker jag tala om för honom att han Ă€r bĂ€st sĂ„ ofta jag kan. Tror alla behöver höra sĂ„nt dĂ„ och dĂ„!  

LÄter som vi Àr ett par vilket vi inte Àr. VÄra vÀnner har frÄn första stund sagt att sÄ Àr fallet, men jag tror att de numer vet att de har haft fel.

Ingen har tyckt till än