Droppstopp

Droppstopp

För att kunna vattna våra blommor ordentligt var jag tvungen att ställa något under då vi har hål i balkonglådorna. Vi vill ju inte ha arga grannar under oss. Sagt och gjort förra helgen shoppande jag en hink och en balkonglåda som jag inte gjorde hål i. Men för skojs skull satte jag lite rädisfrön så att den inte stod helt oanvänd förutom som droppsamlare, och titta!!! Det har kommit skott redan. Jag satt också de sista ärtorna så får vi se om de kommer. Jag har ju satt dem en månad sent. Rädisorna ska jag dock kunna plantera nu. radisorDet kan ju vara för grunt för dem eller så hinner de torka då vi inte vattnar den lådan, eller så dränks de för att vi inte har hål… Farorna för våra små rädisor är många, fast än så länge ser de ju nöjda ut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *