Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BortskÀmd

Skrivet av den 8 juli, 2015 i Ditt och datt

I dag var det Es sista dag innan semestern och innan hon gick idag kom hon förbi med en liten söt flaska av sin hemgjorda flÀdersaft! Hon tyckte jag kunde ha det i vin. Jag som inte dricker vitt kan nu tÀnka mig att köpa en liten flaska bara för att testa. Det gick Àven bra som vanlig saft. Tack snÀlla E, det hÀr uppskattar jag verkligen Àven om jag var helt urvriden nÀr du kom förbi.

eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “BortskĂ€md”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 9 juli, 2015 klockan 15:28 1

    Men sÄ gulligt.

    Och vitt vin Àr ju perfekt nÀr det Àr varmt ute-

  2. Det här sa Cia den 9 juli, 2015 klockan 19:59 2

    VĂ€rldsa gulligt! Men sĂ„n Ă€r vĂ„r E 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?