Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kreativ…

Skrivet av den 24 augusti, 2013 i Ditt och datt

aqua_marker
forsattsblad
Finns fÄ saker som Àr sÄ avslappnande som att fÄ pyssla lite. Och jag har unnat mig en uppsÀttning med AquaMarkers och Calligrafipennor och lite annat jox. Har sett att mÄnga kör ProMarkers, men jag har alltid Àlskat akvarellmÄlning och hÀr fÄr jag lite av den kÀnslan. Blev sÄ inspirerad nÀr jag gick förbi Akademibokhandeln och hittade en helt underbar anteckningsbok som heter Crolier Grande frÄn Paper blanks. Den var som gjord för att skapa en Magibok till Halloween med. SÄ jag fick helt enkelt shoppa pennor till ocksÄ. Dem bestÀllde jag  direkt frÄn Letraset. De hade slutat med vattenpennan men den hittade jag i en annan UK butik pÄ nÀtet. Calligrafipennorna hittade jag i en pappersbutik pÄ söder.
magiskacirkeln
Magi
Testade lite pÄ sista sidan i boken först med en annan penna. Den texten blev för klumpig och pennan gick igenom trots att det Àr tjocka fina blad i boken.Ni ser sjÀlva skillnaden.
skuggornasbok2
Nu har jag i alla fall gjort försÀttsbladet och en sida i boken. Jag Àr himla nöjd Àn sÄ lÀnge, bÄde med bok och med pennorna.
clasp and edge

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kreativ…”

 1. Det här sa smĂ€m den 24 augusti, 2013 klockan 21:33 1

  Ă„h, vad kul! fint!

 2. Det här sa Cia den 24 augusti, 2013 klockan 22:21 2

  Mmm hur kul som helst. Önskar lite att jag hade en plats dĂ€r jag kunde lĂ„ta saker ligga framme. Men det Ă€r himla bra med pennor istĂ€ller för vanlig akvarellde gĂ„r snabbt att fĂ„ undan.
  Även kul att klura ihop olika trollformler ocksĂ„. HĂ„ller pĂ„ med en nu 🙂

  Jag har ju galen fantasi 🙂

 3. Det här sa Linda den 24 augusti, 2013 klockan 21:45 3

  Det fanns inga billiga flyg till halloween. .. :-(((((((

 4. Det här sa Cia den 24 augusti, 2013 klockan 22:18 4

  🙁 I Ă„r planerar jag Vampyrtema. Fast jag har inte kommit nĂ„gonvart med det Ă€n.
  Fastnade hĂ€r pĂ„ hĂ€xigt för att boken var sĂ„ fin 🙂

  Har lite idéer om vad jag vill göra dock.

  Fast jag vill ju göra ett vampyrdödarkit ocksĂ„ 🙂

 5. Det här sa Camilla den 25 augusti, 2013 klockan 20:46 5

  Tjusigt och lite spökigt! 🙂

 6. Det här sa Cia den 25 augusti, 2013 klockan 23:04 6

  Precis som det ska vara med andra ord 🙂