Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

On a roll

Skrivet av den 14 september, 2012 i Ditt och datt

I helgen kommer vinsten. Började med att vinna SmÀms tÀvling med Iittalas nya designkollektion, Sarjaton. Gillar verkligen designen med pilarna eller granarna eller ja vad det nu Àn Àr. Jag ser i alla fall saker i det grafiska mönstret. Sarjaton betyder förresten ingen serie men om de Àr goda att dricka och Àta ur kan jag klart tÀnka mig en hel serie. Men de skulle ocksÄ kunna vara en fin julklapp till Ms mamma som jag kÀnner att just det finska Iittala skulle tilltala hennes finska pÄbrÄ. Det Àr kul att vinna en överraskning men ibland Àr det roligare att ge Àn att fÄ om man tror att det kan uppskattas. Men jag Àr vÀldigt förtjust i kopparna.

Ja sšÄ nu kommer lottovinsten i helgen ocksÄ. Det bara kÀnner jag pÄ mig!

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “On a roll”

 1. Det här sa SmĂ€m den 14 september, 2012 klockan 19:16 1

  Pilarna / granarna Ă€r min facorit ocksĂ„. SĂ„ fina. Hihi, lycka till i helgen dĂ„. Du verkar ha flyt nu 🙂

 2. Det här sa Cia den 14 september, 2012 klockan 21:15 2

  Yes!!! Lottovinsten Àr nÀra!

 3. Det här sa Linda den 14 september, 2012 klockan 21:13 3

  Åh…Avis. Vi har haft iittala glas och karaff . Glasen Ă€r slut men karaffen anvĂ€nder vi… Har massor med kiwi ljusstakar frĂ„n iittala oxĂ„… Men inga koppar…

 4. Det här sa Cia den 14 september, 2012 klockan 21:15 4

  Jag törs inte sĂ€ga att Jag slĂ€ngde hur mycket Iittala glas nĂ€r mamma dog. Men jag kan verkligen inte spara pĂ„ allt nĂ€r vi nu bor i en etta. 🙁

 5. Det här sa Musqot den 14 september, 2012 klockan 21:44 5

  Vad kul! Grattis till vinsten!
  Ha en hÀrlig kvÀll!

 6. Det här sa Cia den 16 september, 2012 klockan 22:28 6

  Ja sÄ himla fint!

 7. Det här sa Linda den 16 september, 2012 klockan 13:29 7

  Svar: TACK – vilken fin kommentar!!! Vi blir sĂ„Ă„Ă„ glada av sĂ„na ord.

  Sno du vĂ„ra gamla recensioner… det Ă€r ju bara kul.
  Vad fin Halloweensidan blir. Antar att det kommer komma dit mycket mera pyssel. Det gillar ju jag. Tror jag ska bjuda boysen pĂ„ cola och grön glass pĂ„ halloween. Dom ska Ă€ven fĂ„ skjuta zombies i verklig storlek samt gĂ„ pĂ„ reflexjakt, har jag tĂ€nkt. Fast det vet inte bus Ă€n…

 8. Det här sa Cia den 16 september, 2012 klockan 22:28 8

  Ja det ska bli mer pyssel och tips. Det blir liksom det jag gör. Idag kom min pannacottahjĂ€rna upp. 🙂

  Bus var ju inte sĂ„ förtjust i glassen i colan. DĂ„ kan ni ta typ pĂ€ronsoda och nĂ„gon grön sorbĂ© istĂ€llet sĂ„ det passar mer ihop med smakerna. Svenska ungar har ju inte vuxit upp med flotas 🙂