Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dirty Dancing

Skrivet av den 16 februari, 2012 i Ditt och datt

Min ena julklapp var biljetter till Dirty Dancing. 80-tal. Min avg√•ngsklass i USA hade ”I had the time of my life” som klass√•ng. Johnny var s√•√•√• cool, det fanns lite baby i mig p√• den tiden. Ahhh dena nostalgi jag blir lycklig i hela kroppen.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dirty Dancing”

  1. Det här sa Linda den 17 februari, 2012 klockan 16:03 1

    Och hur var föreställningen då???

  2. Det här sa Cia den 25 februari, 2012 klockan 14:59 2

    Sev√§rd om man √§r r√§tt generation …Fast det var mycket jubel fr√•n sm√•tjejerna ocks√•. Man ska dock inte se den fr√•n balkong som vi gjorde utan fr√•n Parkett.
    Men jag √§r n√∂jd.blev glad och en aning upprymd. Det √§r f√∂r √∂vrigt en exakt kopia av filmen. Den avviker inte med en replik. F√∂rutom att det √§r p√• svenska d√•. Men ”Nobody puts baby in the corner” hade det tack och lov l√§mnat o√∂versatt. Inge s√§tter baby i h√∂rnet… N√§ inte riktigt r√§tt liksom.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?