Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OK riktig middag

Skrivet av den 25 december, 2011 i Ditt och datt

Blev bjudna till S & M pÄ rester. Jo tjena ett fullfjÀdrat julbord hade de fixat.Lite mysigt dÄ julaftonens mat blev panikshoppad i totalt lugn visserligen men den bestod av skinka lite gravad lax och senapssill. Det sÄg inte alls festligt ut.ME E ahde fixat egengeggad sill och allt!

Olivia var supersöt som vanligt om Ă€n lite kinkigare. M fick en litenO-docka i knĂ€t och den somnade, nu vill han ha en egen och jag kan i alla fall inte ge honom nĂ„gon 🙁 . Sen var det dukat med julgodis pĂ„ vardagsrumsbordet. Ja sĂ„ hĂ€r finklĂ€dd var jag, tur att vi har Floridavinter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK riktig middag”

 1. Det här sa Linda den 29 december, 2011 klockan 0:39 1

  Ja du den dockan var söt… men jösses sĂ„ snabbt dom vĂ€xer – inte för att dom blir mindre söta – men större! 🙂

 2. Det här sa Cia den 29 december, 2011 klockan 2:42 2

  Ja hon lÀr ha tuffat i vÀg 10 cm pÄ ingen tid alls.

 3. Det här sa Camilla den 29 december, 2011 klockan 12:13 3

  Åh, sĂ„n sötnos! Jag tycker att andras bebisar Ă€r söta, men har tyvĂ€rr aldrig sett mig sjĂ€lv som nĂ„got mammaĂ€mne.
  Hoppas att ni njuter vidare av julledighet.

 4. Det här sa Cia den 29 december, 2011 klockan 14:10 4

  Jag tycker inte andras barn Àr söta. Men Olivia har inte skrikit, krÀkts eller betett sig baby-illa.

  Jag hade gÀrna blivit mamma om jag kunde. Det gör lite ont ibland men oftast kan mina svansbarn fylla den platsen.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?