iPhone EFIT

iPhone EFIT

1 Vaknar, ingen M i sängen 2. kollar efter flytthjälp 3. kollar lite på TV 4. Tömmer köket på bord för att få plats med farmors 5. Paniklunch på McD 6. Parkeringen utan för Coop Forum Kungsängen HUA skäpigt och jäkligt 7. Shurguard tömmer förådet på smått bråte så att det inte finns med än möbler för flyttfirman att hämta. 8. skräpigt i centrum 9. fotar släktträdet 10. 1 matlådor med kyckling.

Fler EFIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses »

  1. flytthjälp? Ska ni flytta tillbaka redan??? eller…

    Nä vi ska tömma ett Shurguard förråd och Vi vill spara Ms rygg och min sunkiga axel.
  2. Nämen, var är M?
    Och jag glömde EFIT som vanligt… Måste nog kolla när nästa är och göra en nedräkning från min blogg.

    M var i vardagsrummet 😉 Men jag fick sova tills jag vaknade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *