Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Knark!

Skrivet av den 11 januari, 2011 i Ditt och datt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Knark!”

 1. Det här sa Linda den 11 januari, 2011 klockan 20:59 1

  funkar bra? Luktar gott? smakar gott? jag Ă€r URUSEL pĂ„ smörja lĂ€pparna. kommer aldrig ihĂ„g det…

  Jag skulle aldrig köpt knarket, men de följde med bonusprylarna jag fick nÀr jag handlade för 300 pix sist pÄLush.

  Samma hÀr förutom nu, den ligger frestande bredvid min laptop och jag knarkar.
  Inget vatten i och det mÀrks för lÀpparna blir len som fasiken. Det Àr inte beroendeframkalland pÄ det viset att lÀpparna torkar igen som Lypsyl och annat brukar göra, nÀ detta funkar. Men det luktar gott och kÀnns trevligt sÄ jag kan inte sluta smeta pÄ det.

 2. Det här sa Carina den 12 januari, 2011 klockan 8:00 2

  HÀr i GÀvle stÀngde de lush förra Äret trist nog.
  Jag hadlade en del dÀr som jag saknar nu, deras massagetvÄl bl a!
  Det dÀr ser beroendeframkallande ut, lÀppmojs Àr ett mÄste!

  Men du kan bestÀlla allt Lush pÄ nÀtet
 3. Det här sa josefin - följ mitt nya liv 2011 den 12 januari, 2011 klockan 14:16 3

  Hoppas att du fÄr en trevlig dag<3
  Kika gÀrna in hos mig och lÀmna en liten hÀlsning <3
  Kram

  sv: Hej! JassĂ„? Öhh, oj dĂ„, hittade den pĂ„ google 😛 Vem Ă€r My? 😀 haha 🙂 kram!
  dock hĂ„ller jag pĂ„ och Ă€ndrar hela tiden.. blir aldrig nöjd 😛 haha 😀

  Tja det hĂ€r Ă€r My vars bakgrund du ser ut att ha ”lĂ„nat” http://www.lilija.com/
  Synd, sjÀlv har jag blivit vÀldigt nöjd med min design, kan nog bli kvar vÀldigt lÀnge.

  sv: öh nĂ€ jag har inte tagit bort nĂ„gon kommentar =) och nej jag har inte lĂ„nat nĂ„gon bild, eller jo rent tekniskt har jag ju det eftersom jag hittade bilden pĂ„ google, och dĂ„ var den inte pĂ„ nĂ„gon ”my”-sida. nu har jag tittat pĂ„ hennes blogg och ser att hon har likadan bild. jag har i alla fall inte tagit nĂ„gon bild frĂ„n nĂ„gon, men eftersom du verkade vara sĂ„ himla sĂ€ker pĂ„ det sĂ„ har jag nu bytt till en annan bild. och vad sĂ€ger att den hĂ€r ”My” inte har tagit bilden frĂ„n samma stĂ€lle som mig? NĂ„vĂ€l, orka försvara sig nĂ€r jag inte har gjort nĂ„got fel.

  Det Ă€r ”fel” att ta bilder frĂ„n Google. Det finns sidor med gratis bilder dĂ€r upphovsmannen givit tillĂ„telse för andra att anvĂ€nda dem eller sĂ„ kan man köpa. Jag köper ofta mina pĂ„ iStockphoto eller sĂ„ skapar jag dem sjĂ€lv. Det finns bĂ„de idĂ©stöld och bildstöld pĂ„ nĂ€tet. ingen bild Ă€r OK att ta Ă€ven om den inte Ă€r mĂ€rkt med copyright. Det Ă€r bara upphovsmannen som har rĂ€tt att anvĂ€nda bilden eller ge rĂ€ttighet till nĂ„gon annan. Nu följer vĂ€ldigt fĂ„ detta och jag skrev inte detta för att brĂ„ka med dig utan mer för att jag reagerade. OCh nu svarar jag i mer utbildande syfte eftersom du inte visste att du gjort fel.

  sv: jaha, vad vill du ha sagt? att jag plagierat? det har jag i alla fall inte. jag har inte sett hennes blogg innan, jag har bara gjort som jag sjÀlv vill ha och som jag tycker Àr fint. sÄ kom inte och pÄstÄ nÄgot annat. har du inget snÀllt att sÀga fÄr det vara. ska jag be om ursÀkt för att jag har samma smak pÄ design som My? nejdu, det tÀnker jag inte. jag har gjort min design sjÀlv, och jag har inte snott nÄgot frÄn nÄgon.

  Jag ger upp och ser det som att du har plagierat. Antog att du inte visste vad som Àr lagligt och inte. SÀger du att du inte gjort det tja dÄ sÄ.

  What the fuss is about! Klicka för lite större storlek sÄ syns det bÀttre.

  Det hĂ€r sa josefin – följ mitt nya liv 2011 den 12 januari, 2011 klockan 20:10
  sv: jag hÄller med om att det var vÀldigt likt, men jag har inte snott nÄgonting.

  OK sÀger du det sÄ Àr det sÀkert sÄ.
 4. Det här sa Linda den 12 januari, 2011 klockan 18:42 4

  Haha.. nu har du och josefin nĂ€stan lika bakgrunder istĂ€llet… *fnissar*

  Ja men bara nĂ€stan och resten Ă€r ju inte ens i nĂ€rheten av att vara lik min sida. Hennes design innan sĂ„g ut precis som Mys fast inte centrerad 😉 Som den Ă€r nu ser den helt egen ut i alla fall. Hon hade inte alls behövt detta lĂ„nga försvarstal. Jag bara reagerade pĂ„ att den sĂ„g superkopierad ut. Det tog skruv tydligen. Var inte alls meningen att starta nĂ„got brĂ„k. Men hon tog tydligen illa vid sig.
 5. Det här sa L I L I J A den 12 januari, 2011 klockan 20:12 5

  Vad irriterande! Jag har gjort min bakgrund sjÀlv i photoshop, sÄ var det samma som min sÄ Àr den stulen.

  Nyanskillnad. sÄ det mÄste vara din. Men nu anvÀnder hon den ju inte sÄ inte sÄ mycket att orda om lÀngre.
 6. Det här sa L I L I J A den 12 januari, 2011 klockan 21:05 6

  Grrr, ja, det Ă€r min.. Syns pĂ„ prickarnas placering 👿
  JÀtteTack för att du sa till!

  Jag skulle sjÀlv inte bli sÄ glad om nÄgon tog nÄgot jag gjort utan att frÄga.
  Men som hon sa, hon hade hittat den via Google och kanske inte visste att det fortfarande Àr din bild.
  Det kan ju vara sĂ„…
 7. Det här sa Camilla den 14 januari, 2011 klockan 11:42 7

  Irriterande med snodda designer… !
  Men över till lÀppmojset, jag som Àr lÀppglansoman mÄste ju verkligen testa det dÀr. SÄg av Carina att Lush stÀngt i GÀvle. SÄ trÄkigt! Jag Àr nÀstan aldrig pÄ stan, sÄ jag Àr dÄligt uppdaterad i vilka butiker som fortfarande lever.
  Trevlig helg vÀnnen!

  Som sagt shoppa pÄ nÀtet.
  Jag har aldrig haft lÀppmojs som Àr sÄ bra.

  Trevlig helg sjÀlv!

 8. Det här sa L I L I J A den 15 januari, 2011 klockan 15:57 8

  Svar: Åh, jag med. Det Ă€r sĂ„ himla dumt! Snacka om att slösa bort nuet liksom :S

  Fast idag har jag inte funderat pĂ„ mĂ„ndagen, tagit ett 2 timmars bad och blött ner halva lĂ€genheten nĂ€r jag var klar. Det Ă€r i alla fal inte slöseri med tid 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?