Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vampyrer suger!

Skrivet av den 17 augusti, 2010 i Ditt och datt

Förbaskade beroendeframkallande blodsugare. Jag skulle inte alls lĂ€sa de hĂ€r böckerna hade jag tĂ€nkt. De Ă€r lite mer vuxenversion av vampyrhistorier. Blodigt mycket död och kladd och sĂ„ sex. Jag trodde helt enkelt inte att jag skulle uppskatta dem. Fastnade inte alls för TV serien och jag gillar ju romantiske Edward. Men nu fĂ„r jag sĂ€ga som sĂ„ att blodiga hĂ„rda och i förhĂ„llande vĂ€ldigt oromantiska vampyrer kan vara vĂ€ldigt underhĂ„llande och faktiskt lika beroendeframkallande som söta Twilight vamparna. Sexige Eric Northman Ă€r inte fy skam. Kanske gör jag ett nytt försök med TV serien nu nĂ€r jag snart lĂ€st alla 10 böcker. Eric spelas för övrigt av Alexander SkarsgĂ„rd vars sexigaste företrĂ€de i sĂ„ fall skulle vara hans lĂ€ngd. Kan vara att han Ă€r för ung för mig. Smaken tycks följa med Ă„ldern. Men som sagt nĂ€r man lĂ€ser böcker skapar man sitt eget ideal… och dĂ„ blir Eric YUMMY!

Sookie Stackhouse / Southern Vampire mystery serien som True blood frÄn TV-bolaget HBO Àr skapad frÄn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

Tags:

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrer suger!”

 1. Det här sa Carina den 18 augusti, 2010 klockan 8:27 1

  Har aldrig hört talas om böckerna eller sett nĎt pÄ tv sÄ jag kan nog inte uttala mig om vad jag tycker.

  Om det Ă€r efter Ă„ldrar sĂ„ Ă€r nog pappa SkarsgĂ„rd mer för mig 😉

  Mmm som sagt Alexander Ă€r för ung för att passa mig 😉
 2. Det här sa Linda den 18 augusti, 2010 klockan 8:41 2

  Jag har bara lĂ€st första boken. Men jag ska defenitivt lĂ€sa fler…

  Förresten.. jag behöver inte trĂ€na pĂ„ tungknuten. Jag kan faktiskt redan det! 🙂

  Finns det nÄgot knep?

  Det Ă€r att ha rĂ€tt teknik med tungan! 😉 haha
 (och utnyttja den dĂ€r ”ploppen” lĂ€ngst ut pĂ„ skaftet)

  Jag antar att du inser hur kinky det lĂ„ter 😈

  NĂ€e nu förstĂ„r jag inte alls vad du menar???? :mrgreen: 🙄 😉

 3. Det här sa Camilla den 19 augusti, 2010 klockan 9:20 3

  NĂ€e… jag harvar nog vidare med mina deckare jag. 😉

  Har du testat nĂ„got annat? Jag har i alla fall lĂ€st 10 deckare i mitt liv. 😉
  Föresten sÄ löser Sookie Stackhouse som Àr huvudpersonen minst ett mysterium i varje bok.
 4. Det här sa Linda den 22 augusti, 2010 klockan 15:16 4

  Nej det blev inte dyrt. dom fick en ny duschvĂ€gg pĂ„ garantin…Den liksom ”expoloderade” pĂ„ ett sĂ€tt som inte Ă€r normalt, tydligen. Dom fick bara lite extra jobb och mycket att stĂ€da!

  Aha dĂ„ fick ni gratis dekoration med andra ord. Undrar om kontoret Ă€r klart nĂ€r jag kommer tillbaks… Är tveksam.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?