Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Eggruts jobbiga helg

Skrivet av den 18 oktober, 2009 i Ditt och datt

Inte alla har varit lika lyckliga i helgen. PĂ„ vĂ€gen hem upp för KatarinavĂ€gen sĂ„g vi en hoppare som lĂ„g krossad mot berget. Ett solklart sjĂ€lvmord dĂ„ det gick att utlĂ€sa ”Forgive me”! PĂ„ en lapp precis bredvid.

eggrut

Fler ”eggmen” har jag sett tidigare hos Foki men de dyker upp pĂ„ Flickr men kanske Ă€r det sĂ„ att Eggrut helt enkelt blev mobbad av apelsinerna och inte orkade mer? Det hĂ€r var i alla fall första gĂ„ngen jag sĂ„g en eggmanIRL.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Eggruts jobbiga helg”

  1. Det här sa Linda den 19 oktober, 2009 klockan 15:00 1

    NĂ€men… sĂ„ tokigt… det har jag aldrig sett tidigare. Haha…

    Jag tycker mÄnga av dem Àr söta, fast den vi ramlade över var rÀtt makaber.