Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

God mat och mysig kvÀll

Skrivet av den 20 september, 2009 i Resor

… Ja förutom att jag började med att trampa i en hundbajs! och M hade sönder sina glasögon (Det gav definitivt panik!). Till en början kĂ€nde vi oss lite otursförföljda, men efter att jag lagat Ms glasögon (Puh det gick) och sedan stĂ„tt och stampat i grĂ€set i flera minuter kunde vĂ„r glada kvĂ€ll börja.

Vi drog till Platanias med bussen promenerade runt lite och gick sen pĂ„ ett av vĂ„ra favoritstĂ€llen. DĂ€r Ă€r vi övertygade om att det Ă€r mamma grek som stĂ„r i köket. Hemgjorda korvar som smakar fantastiskt, tomater som smakar sol, och M fick sin saganaki. Mousaka till M och kaningryta (Stifado) till mig som huvudrĂ€tt. M fick Mythos till maten och allt kĂ€ndes bara bĂ€st. ProppmĂ€tta gick vi dĂ€rifrĂ„n. Men svĂ€ltfödd pĂ„ smakupplevelser fick M för sig att vi Ă€ven skulle lyxa med glass… NĂ€r vi satt dĂ€r sĂ„ kollade vi pĂ„ en portrĂ€tör tvĂ€rs över gatan, som ex. hade han tecknat av Nicole Kidman. Jag kommenterade bilderna och M sĂ€ger
– Jamen du ser ju ut som Nicole Kidman. Han mĂ„ste syftat pĂ„ bilden han tecknat den dĂ€r konstnĂ€ren, för nĂ„gon tvĂ„meterskvinna med porslinshy och filmstjĂ€rnekvaliteter kan jag inte tillskriva mig 😉

Nöjda med kvÀllen tog vi en bulle hem!

[nggallery id=16]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “God mat och mysig kvĂ€ll”

  1. Det här sa Linda den 20 september, 2009 klockan 14:08 1

    Men gud vilken sallad… sĂ„ hĂ€rlig. Och glassen sen! Mmmmmm

    Ja fast de dÀr mystiska korvarna Àr höjdpunkten

    .

  2. Det här sa Carina den 20 september, 2009 klockan 15:42 2

    Hmmm, förutom bajseriet ser det sÄ dÀr grekiskt underbart ut, mythos=kÀrlek!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?