Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nytt album

Skrivet av den 6 september, 2009 i Resor

2… Gamla bilder. Med En och en halv vecka kvar till Kretaresan blev det en dag med att sĂ€tta ihop ett album frĂ„n Ms och min första Kretaresa. Det var en sista minuten som kostade 995kr för en vecka. Som M sĂ€ger det har vekligen gĂ„tt inflation i vĂ„ra resor.

Blir nog en mindre aktiv resa den hÀr gÄngen, dÄ vi stannar lite mer lokalt. Fast man vet ju aldrig. Vet bara att jag var livrÀdd nÀr vi hamnade pÄ vÀgen som rasat ner i havet pÄ flera stÀllen den dÀr resan 2001. Fast det blev bra minnen. Ganska kul att se kvalitén pÄ bilderna dÄ. Tror min mobil tar bÀttre bilder nu Àn min Olympus gjorde dÄ. Sen var det inte sÄ mÄnga genomtÀnkta bilder dÄ som nu, dÄ pekade man och knÀppte pÄ Àkta turistvis.

Hur som helst vill ni kika sÄ finns alla bilder inlagda i ett antal gallerier som jag samlat pÄ en sida hÀr.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nytt album”

 1. Det här sa Maria den 7 september, 2009 klockan 7:43 1

  Jag hoppas ni fÄr en jÀttehÀrlig Kreta-resa.
  Kram Maria

  Ja nedrĂ€kningen har i alla fall börjat 10 dagar tills flyget gĂ„r… Är halvĂ€gs nere dĂ„.
 2. Det här sa Åsa den 7 september, 2009 klockan 10:17 2

  Ja, det Ă€r verkligen skillnad pĂ„ kvalliten pĂ„ de gamla bilderna… och pĂ„ hur mycket (lite) man fotade.
  Hoppas ni fÄr en hÀrlig semester!

  Ja fast vi fotade ju en hel del 2001, jag har nog bara tagit med hÀlften av bilderna hÀr ;-).

 3. Det här sa Camillas dagar den 7 september, 2009 klockan 18:38 3

  Blir man sĂ„ dĂ€r lycklig av att Ă„ka till Kreta? I sĂ„ fall mĂ„ste jag verkligen övervĂ€ga flygplansh….ete. Du ser verkligen supernöjd ut ju. Och jag Ă€r inte ett dugg avundsjuk över att du ska fĂ„ uppleva sol, bad, vĂ€rme och semester snart igen. Suck..
  Men jag tycker verkligen att du Àr vÀrd det, efter din skitsommar.

 4. Det här sa Kia den 7 september, 2009 klockan 19:49 4

  Hoppas att ni fĂ„r en mysig och minnesvĂ€rd resa! SjĂ€lv Ă„ker jag pĂ„ onsdag! 😯

  Jag hoppas pĂ„ en avslappnad resa 😉
 5. Det här sa Stefan den 7 september, 2009 klockan 20:14 5

  Det sĂ€gs att isbjörnarna Ă€r vĂ€ldigt tidiga i Ă„r. Glöm inte raggsockorna. 🙄

  Ja 32grader lĂ„ter lite kallt…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?