Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vampyrella

Skrivet av den 20 maj, 2009 i Svammel

OK nu har man varit hos kÀftis. Vet ni att jag tror jag har vÀrldens bÀsta tandlÀkare. Det lÀr inte vara sÄ vanligt men jag tycker det Àr skönt att gÄ dit. Till och med Ulf (tandisen alltsÄ) sÄg misstrogen ut nÀr han rev runt och jag lÄg avslappnad och bara njöt.
U: – Vill du ha bedövnigsspray?
Jag: – NĂ€ get piaaar sĂ„ Ă€cickt i lĂ€ppana.
Ulf rotar runt och tar bort lite tandsten hÀr och var.
U: – Men du ser alldeles oberörd ut!?!
Jag: – Gaha Ă€h dÀÀÀ
U: – Ja det Ă€r ju individuellt det dĂ€r, sjĂ€lv tycker jag det Ă€r hemskt nĂ€r jag Ă€r patient.
Jag: – DÀÀÀ Ă€hhh söönt! Sluter nöjt ögonen och slappnar av.

vampyr

Fast sÄ vÀrst trevlig Àr jag inte efterÄt för jag ser verkligen ut som en vampyr i munnen, ibland i flera veckor efter (Se illustration). Vet ni, tandis jublade nÀr jag sa att jag slutat röka MEN det Àr troligtvis dÀrför jag blöder mer i munnen. Snacka om moment 22!

NÄja jag tror jag ska börja gÄ dit 4 ggr per Är och fÄ lite stÀdning, vi fÄr vÀl se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 har sagt sitt

Tags:

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vampyrella”

 1. Det här sa Linda den 20 maj, 2009 klockan 10:59 1

  NĂ„ja… jag har inte tandlĂ€karskrĂ€ck, men inte sjutton Ă€r det ju njutbart.. fast bĂ€ttre Ă€n gyn!

  Gyn…? Jag vĂ€grar!
  OK laga hÄl Àr vÀl inte sÄ kul, men det har jag inte gjort pÄ 25 Är sÄ. Att ta bort tandsten Àr njutningsfullt, nÀr det krashar och man kÀnner hur det slÀpper och blir rent. Mmmmm fantastiskt!
 2. Det här sa C a m i l l a den 20 maj, 2009 klockan 15:06 2

  Usch vilken vidrig bild!!! Antar att du blöder extra mycket i munnen p g a din sjukdom. TandlÀkaren Àr hemsk, Àven om jag ocksÄ har turen att ha en snÀll tandis.
  LÄngledig? SjÀlv sliter jag lördag och söndag, men fredag Àr jag ledig. Alltid nÄgot.
  Kram!

  Ja och för att jag slutat röka tydligen…

  Japp nu Ă€r jag ledig till pĂ„ mĂ„ndag…Puhhh kĂ€nns bra. Vi har jobbat in den hĂ€r klĂ€mdagen i vintras dĂ„ vi jobbar till 16:00 istĂ€llet för 15:00 som Ă€r ordinarie arbetstid. SĂ„ inte gĂ„r det Ă„t nĂ„gon semesterdag helelr 😉

 3. Det här sa Linda den 20 maj, 2009 klockan 20:25 3

  Men det gör det för mig.. Ă„tgĂ„r en semesterdag alltsĂ„… men det Ă€r det vĂ€rt… dock har vi inte ett enda barn pĂ„ huset pĂ„ fredag. Men det finns ju annat att göra sĂ„ vill man inte infinna sig och slutföra dokumenationer eller annat kreativt sĂ„ var det bara lĂ€gga in en semdag.

  Jösses.. till det priset mÄste det ju vara bra till precis vad som helst.. Vad Àr gulpriset egentligen????? Och vi som tycker det Àr lyx nÀr vi Àter lörjorm trots att vi betalat ca 680kr kg

  Ja det Àr vÀrt mycket med lÄngledigt.

  Ja behöver jag sĂ€ga att jag avstod? Vet inte vad guldpriset Ă€r men det Ă€r vĂ€l havets guld det hĂ€r 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?