Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kattknark och sushi

Skrivet av den 21 november, 2007 i Kattifnattarna

kisse_sushi.jpgJag blev lite suktad av Camillas och Nillas matval igĂ„r. SĂ„ idag blev det sushi, kissarna fick laxmousse. Det Ă€r som kisse-sushi för dem, jag tycker det stinker  😉 . Pympen tycker dock att det Ă€r det bĂ€sta som finns. FĂ„r hon inte det skriker hon som besatt. Jag Ă€r övertygad om att det finns kattknark i blötmat!

cia_sushi.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 har sagt sitt

11 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kattknark och sushi”

 1. Det här sa Nilla den 22 november, 2007 klockan 7:06 1

  Men Ă„Ă„Ă„ vad gott det dĂ€r sĂ„g ut 🙂
  Jag Ă€r grĂ€sĂ€nka ikvĂ€ll, kanske att jag skulle lyxa till det med lite sushi igen..hm…jo det ska jag nog allt ta och göra 🙂
  Men vad Àr det för gott din katt fick?? Finns det laxmousse pÄ burk??
  Det mÄste ju vÄr Tussen isÄfall bara Àlska.
  Ha en jÀttebra torsdag!

 2. Det här sa Camilla den 22 november, 2007 klockan 10:00 2

  1, 2, 3… 14 (?!) bitar!!! Är du galen kvinna? Fick du i dig alla? Det sĂ„g ju underbart gott ut! Jag hĂ„ller med Nilla ovan hĂ€r, jag skulle ocksĂ„ kunna Ă€ta sushi igen i dag – Ă€ven om vi Ă„t det i förrgĂ„r… bara lukten dĂ„ man kommer in pĂ„ ett sushi-hak…. det doftar ju underbaaaaart!
  Kram pÄ dig! Ska testa laxmoussen till Maja jag ocksÄ.
  Ha en skön torsdag. Jag Ă€r ledig i dag, men ska ta itu med trista grejor som att knappa in rĂ€kningar, dammsuga och damma. Handla…

 3. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 11:29 3

  Nilla: Yupp laxmousse pĂ„ burk. Kommer inte pĂ„ vad den heter… SmĂ„ miniburkar Ă€r det i alla fall. De fĂ„r dela pĂ„ en liten burk sĂ„ att de Ă€ter det betydligt nyttigare torrfodret frĂ„n Hills som de har.

  Camilla: Ja det Ă€r smĂ„ bitar, det Ă€r en förrĂ€ttsassiett jag lagt upp dem pĂ„ 😉 och har en liten efterrĂ€ttsskĂ„l till Misosoppan.
  Passa dig, Maja kan bli beroende. Jag lovar det finns kattknark i burkarna… Ă€ven om jag inte kan bevisa det!
  Ohh sĂ„ kul för dig…jag BORDE göra allt det du nĂ€mner och lite till som att diska, plocka undan slĂ€nga skrĂ€p, laga matlĂ„dor… OJ ojoj vilka mĂ„sten Ohhh Nu kom jag pĂ„ att jag glömt att boka tvĂ€ttstuga den hĂ€r helgen ocksĂ„… Kanske MÅSTE shoppa klĂ€der snart 😉

 4. Det här sa Daniel den 22 november, 2007 klockan 18:50 4

  Sushi Ă€r moderatföda 😉 SĂ„nt skulle jag inte peta i med tremeters tĂ„ng ens 😈

 5. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 18:57 5

  Daniel: Du Ă€r en fegis bara 😉 . Once you go sushi you never go back 😛

 6. Det här sa Daniel den 22 november, 2007 klockan 18:58 6

  Betyder det att du bjuder pĂ„ sushi nĂ„gon dag? 🙄

 7. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 19:15 7

  Daniel: Jag tror du flirtar med kÀrringen!

 8. Det här sa Daniel den 22 november, 2007 klockan 19:33 8

  Gör mitt bÀsta. Man fÄr ju passa pÄ nÀr man Àr pÄ vÀnligt besök ju.

 9. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 19:38 9

  Finns det ovĂ€nliga besök ocksĂ„ ? Vem vet kanske du tvingas testa denna moderatmat nĂ„gon gĂ„ng 😉

 10. Det här sa Daniel den 22 november, 2007 klockan 19:41 10

  Nja, det ska nog mycket till. Fast sill och lax Ă€r ju rĂ„tt och kanske rĂ€knas som sushi i rĂ€tt form? Sen har vi ju surströmming 🙂

 11. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 19:52 11

  De vanligaste sushibitarna hÀr i Sverige Àr ju laxbitar. Sushi Àr godare Àn bÄde gravad- och röktlax, sill kan inte mÀta sig och surstömming tja det Àr ljusÄr ifrÄn.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?