Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀

Skrivet av den 19 maj, 2010 i Ditt och datt

Sommar och det känns redan som om jag missar den 👿
Men man får liksom passa på och njuta de minuter man får. På väg till jobbet häromdagen såg det ut så här.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀”

 1. Det här sa Linda den 20 maj, 2010 klockan 7:14 1

  Ljuuuuvligt. Den här årstiden älskar jag mitt jobb. Vi var ute hela dagen igår – förutom när vi åt… mindre kul är det när det är vårslasket och galonisar som ska på två gånger per dag. Men efter regn kommer sol så….

  Ja tyvärr kommer det regn efter sol också 😉
 2. Det här sa Kia den 20 maj, 2010 klockan 10:19 2

  Åhh, vad vackert!

  Ja jag var lika lycklig förra året när de dök upp…
 3. Det här sa Camilla den 20 maj, 2010 klockan 18:45 3

  Åh, makalöst ju!!!
  Kan man inte få bromsa tiden lite nu och sedan sätta på speed igen framåt november?
  Tack för tipset hos mig angående stegomvandling. Jag har en tabell jag brukar kolla på, stegräknare.se/omvandlare. Det blir ganska många steg. Min cykeltur i dag gav cirka 16000 steg där, men där kunde man välja hastighet på cyklingen också och jag cyklade 20 km/h.
  Krams!

  Jo den kunde få ticka lite långsammare. Men jag vill allt ha mer sommar än så här.