Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

♥ på er!

Skrivet av den 14 februari, 2008 i Svammel

-liga kramar

puss
till er allihop.

Nej jag är inte död men trodde allvarligt att min burk var det… det gick inte att göra något utan en krash. Nu har den fått tillbaks sitt lilla standard minne på en gig så får vi se om det var de nya minnesmodulerna som jävlades. Så ni som har saknat mina inlägg hålla tummarna att det var problemet.

Alla ans dag, firade M och jag tillsammans på Texas Longhorn där jag tror vi tillhör stammisarna nu. Jag åt Gambas faijtas, väldigt goda räkor men resten gör jag lika gott själv. Jag tänker ta ribs nästa gång…IGEN! 😉 Äter ni där för första gången är det vad ni SKA äta.

Att jag inte ens gjort ett försök till att blogga tidigare idag beror på att jag inte varit så sugen på att sitta upp idag, ”näsmens” igen. Undrar om det är för att det blev torrare luft, hormonkaos eller för att jag jobbat som en galning de senaste veckorna. Jaja hur som helst har designat om mina lakan idag, med röda fläckar. Så charmig är jag, NOT! Hade tack och lov fått någorlunda kontroll över kranen tills det var dags för middag så jag inte satt där och droppade. Då hade jag gett mig själv sparken!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “♥ på er!”

 1. Det här sa Carina den 14 februari, 2008 klockan 22:09 1

  Ha, jag är först att kommentera 😀
  Kram på dig på alla hjärtans dag 🙂

 2. Det här sa Linda den 14 februari, 2008 klockan 23:34 2

  Stackare. Din näsa verkar inte vara så snäll med dig emellanåt. Tänka att behöva lida av två sorters mens. blä.. en är tillräckligt. (och ingen är bäst 😀 .. tack för det spiralen!)

  Hoppas ni hade mysigt ikväll. Det hade vi! På hemmaplan!

 3. Det här sa Camilla den 15 februari, 2008 klockan 9:14 3

  Kraaaaaaaaaaaam tillbaka! ♥ Vilket mysigt matställe ni hittat. Var i Stockholm ligger det?

 4. Det här sa Cia den 15 februari, 2008 klockan 11:58 4

  Carina: Ja du är på trots att du börjat jobba. Skrattade föresten gott åt dina åldrande gubbar.

  Linda: Nej den borde kapas av (näsan) *Ser tjurig ut*. ja vi hade det jätte gott och jättetrevligt. Hmmm alla har koll på att Mo ch jag bara är bästisar va?

  Camilla: Ja det är tokmysigt och tokpopulärt, det är fullt även på vardagarna. Det går inte att boka bord utan man får gå dit och vänta. Men oftast går det fort och man får i sig lite dricka i baren under tiden. Vi brukar gå på Skånegatan 88 ( http://www.texassmokehouse.se/ )

 5. Det här sa Camilla den 15 februari, 2008 klockan 14:54 5

  Okej, ska komma ihåg det vid nästa Stockholmsbesök. 🙂
  Krya på dig med näsan också! Jag har faktiskt aldrig blött näsblod någonsin, men det verkar lite läskigt.
  Kram, kram!

 6. Det här sa Ariel den 15 februari, 2008 klockan 17:22 6

  Ja, är det inte det ena så är det det andra 😆
  Tänk vad handikappad man känner sig utan burken, hur gjorde vi innan den fanns? Vad gjorde vi?

 7. Det här sa Cia den 16 februari, 2008 klockan 15:59 7

  Camilla: Ja det är något lite beroendeframkallande. I kväll har M önskat sig Cias köttbullar så står han för potatismosen 😉 Också väldigt gott.

  Ariel: Precis och i mitt fall ofta båda samtidigt! Ja jag har ingen aning om vart jag brände tiden innan burken, jag menar vi hade inte så många kanaler att titta på heller. Fast då hade jag hus och rotade en massa i trädgården och så.