Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Regeringen – Jävla idioter!

Skrivet av den 16 januari, 2008 i Negativ

Det är sällan jag ger mig in i samhällsdebatten i min blogg men det här är ett ämne som återkommer och gör mig flyförbannad varje gång. Blir detta verklighet hoppas jag att det aldrig mer blir en borgerlig regering! Visst de tar många bra beslut som inte är populära, som att ställa högre ekonomiska krav på arbetslösa till exempel. Jag har varit arbetslös och det var hemskt ekonomiskt redan då. Men då är det möjligt att jobba mot att få en anställning. Men det som återkommer och får mig att se rött är att SJUKA … ska få det sämre!!! Att vara sjuk är verkligen inget man ber om, jag har varit det också med operationer etc. Nej hjälp de sjuka, straffa dem inte ytterligare. Då finns i alla fall möjligheten att de kan komma tillbaks och bli lönande medborgare igen. Knäcker man dem med socialen etc. är det inte säkert de orkar resa sig igen. Så har det ekonomiska problemet bara skyfflats runt från sjukförsäkring till socialförsäkring. Att vara politiker borde innebära en maxlön på 12 500:- sen kan de ju få vara sjuka och se hur det är! Smitta ner kollegorna och prestera sämre verkar vara ett smart drag.

Så nu har jag nog öst ur mig den värsta frustrationen över politiker som inte tänker längre än till själva beslutet och den besparingen. Att det blir negativa ekonomiska konsekvenser som sträcker sig längre ser de inte. Se rubrik!

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Regeringen – Jävla idioter!”

 1. Det här sa Camilla den 16 januari, 2008 klockan 15:40 1

  Å, visst är det SKÖNT att ha en egen blogg där man får tycka och tänka vad man vill och skriva av sig sina aggressioner!
  Jag tror inte moderaterna blir långvariga, men tiden fram till nästa val känns lååång. Det är bara att hoppas på att man håller sig frisk, för sin egen del. Lider med dem som verkligen är sjuka och dessutom ska få leva på luft.
  Grr!
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 16 januari, 2008 klockan 15:42 2

  Camilla: Ja visst är det ett bra sätt att bli frisk på, JÄVLA IDIOTER! Förbannad igen!

 3. Det här sa Charlotte den 16 januari, 2008 klockan 15:42 3

  Håller med om att man inte ska straffa de som är sjuka. Grattis förresten till dina långa ögonfransar. Somliga har väldigt långa och somliga har inte så väldigt många… 🙂

 4. Det här sa Cia den 16 januari, 2008 klockan 15:46 4

  Charlotte: Dina kommentarer är alltid välkomna med dina ordvitsar 😉 När det gäller ögonfransarna så får de vara sminkade väldigt sällan istället.

 5. Det här sa Carina den 16 januari, 2008 klockan 20:37 5

  Ahhh, kunde inte sagt det bättre själv,
  instämmer till 100% i det du skriver här!
  Kramkram Carina

 6. Det här sa Cia den 16 januari, 2008 klockan 21:23 6

  Carina: Jag kanske skulle bli poitiker? 😉 Jag kan vara diktator ett år och bara bestämma bra saker *fnissar*

 7. Det här sa diana den 16 januari, 2008 klockan 21:33 7

  Åh nejdå jaga jaga bara. Här ska ingen slacka. 🙄
  Mvh. Hon som får 200 kr i ”löneförhöjning” i januari. Uppe i 6300 nu. WOW!
  Det är skit att vara sjuk 👿

 8. Det här sa Emma den 17 januari, 2008 klockan 15:39 8

  Håller med! Det är himla lätt att ta sådana beslut när man själv har gott om pengar.

 9. Det här sa Cia den 17 januari, 2008 klockan 16:45 9

  Diana: jag vet… sjukdom suger. Tack och lov är jag frisk nu. Blev ju av med gallstenarna förra våren.

  Emma: Allt jag har kvar nu är Idioter och ett dovt morrande!