Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Laddat

Skrivet av den 4 oktober, 2011 i Ditt och datt


OK Om jag kunde lista mig hos Nuri Yalcin skulle jag göra det (han Ă€r bara extra pĂ„ Jakobsbergs vĂ„rdcentral). Kan man hoppas pĂ„ en privatpraktik inne istan??? NĂ€hĂ€ne… Synd. Visserligen fick jag vĂ€nta 45 minuter. men det kan ju bero pĂ„ att jag fick en tid som ”inte fanns”. Han började dessutom med att be om ursĂ€kt för det. Jag har ju inte bara SjukvĂ„rdsfobi utan en hel massa sjukvĂ„rdsförakt ocksĂ„. tycker det finns en massa lĂ€kare dĂ€rute som faktiskt inte bryr sig, det Ă€r in ut och sĂ„ Ă€r man ett antal hundralappar fattigare, lite slampiga tycker jag med andra ord att de Ă€r. Jag var inte inne hos Nuri lĂ€nge heller men han var faktiskt bra och han kĂ€ndes nogran. Speciellt som jag som vanligt bröt ihop och grĂ€t som ett barn en stund. EfterĂ„t nĂ€r vi var klara sa han förvĂ„nat att han aldrig trĂ€ffat nĂ„gon som Ă€r sĂ„ fobisk som jag, men jag Ă€r mer Ă€n nöjd med hans hantering av ”crazy Cia”.

Dessutom slapp jag ta prover för han kunde snabbt se att mina halsmandlar var svullna och att jag hade nÄgon infektion i halsen samt att jag hade öroninflammation dÄ mina trumhinnor var röda och en buktade ut. Lungorna lÀt OK men eftersom jag hade sÄ mÄnga andra symptom plus att febern kommit och gÄtt fick jag KÄvepenin och Cocillana. en liten flaska till jobbet och en att ha hemma för att kunna sova.

HÄller tummarna för Att KÄvepeninet ska ta. För Àr jag inte bÀttre pÄ Torsdag tyckte han att jag skulle komma tillbaks.

4 har sagt sitt

Tags: , , , ,

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Laddat”

 1. Det här sa Linda den 4 oktober, 2011 klockan 18:33 1

  jag blir skitdÄlig av kÄvepenin. Hoppas det hjÀlper pÄ dig. jag tÄl det inte. Och inte min mamma eller syster heller. sÄ jag vÀgrade i sten att ta emot det den gÄngen han fick öroninflammation nÀr han var bebis.

 2. Det här sa Cia den 4 oktober, 2011 klockan 20:01 2

  Jag har Ă€tit det tidigare och inte blivit sĂ€mre Ă€n jag var i alla fall 🙂 SĂ„ jag hoppas det tar och att jag fĂ„r bli frisk nĂ„gon gĂ„ng.

 3. Det här sa Camilla den 5 oktober, 2011 klockan 12:53 3

  Jag tror att vi tvĂ„ skulle behöva nĂ„gon parterapi i fobihantering… hi hi… jag Ă€r ju likadan tror jag. Är rĂ€dd för det mesta och sĂ„ har jag ju vissa grejor som jag _aldrig_ nĂ„gonsin skulle utsĂ€tta mig för. Hm… Det Ă€r ju dumt dĂ„ de begrĂ€nsar livet, fobierna…
  Skönt att du fick trÀffa en bra doktor.

 4. Det här sa Cia den 5 oktober, 2011 klockan 19:45 4

  Vet du att jag har gÄtt i terapi i flera Är. Det Àr det som gör att jag kan besöka lÀkare idag pÄ eget initiativ och att de dessutom kan ta blod frÄn armen och kan ge medikamenter igenom infart. NÀr jag höll pÄ att dö av att förblöda inifrÄn ville jag inte att M skulle ringa ambulansen, han ringde i alla fall och jag följde motvilligt med men de fick inte sticka mig. Sen höll de pÄ att förlora mig nÀr jag kom in, jag har utanför kroppen upplevelse frÄn det. Och minns hur arg jag var pÄ sköterskan nÀr hon stack mig i armen och nÀr de fick tillbaks mig. Det var sÄ behagligt och smÀrtfritt att vara dÀr jag var. Sen dess Àr jag inte rÀdd för att dö men rÀdd för sjukvÄrd (MÀrkligt, men fobier Àr inte logiska)

  Efter den upplevelsen insÄg jag att jag behövde jobba lite med att förenkla det liiite i alla fall

  Jag tvingade mig att utsÀtta mig för nÄlarna, fick med mig egna nÄlar hem som jag började med att bara ta fram och titta pÄ röra vid och sen sticka apelsiner med.
  SÄ som sagt nu fÄr man sÀtta infart pÄ mig. Vissa personer fÄr ta prover med butterfly. Men inga stick i fingret och inga injektioner.

  Men en bra bit pÄ vÀg.

  Tror Àrligt jag skulle kunna hjÀlpa andra fobiker, framför allt nÄlrÀdda men Àven andra fobier. Bara man Àr beredd pÄ att det tar kraft, vilja och tid.