Strandtummlad

Strandtummlad

Japp idag gick det vilt till i vågorna. Eller tja en elak en kom precis när jag skulle upp. Puttade mig i ryggen och ner tummlade jag. Svullnade upp rejält, vår söta solstolsuthyrartant fick se det och såg bekymrad ut. 5 minuter senare kom hon med desifisering iform av en liten flaska hon varit och köpt på apoteket åt mig. I bland blir jag rörd hur omtänksamma människor kan vara mot någon de inte känner. Vi fick inte ens betala för det hon köpt. (Typ sån där röd vätska man gör rent med inför en operation med)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses »

 1. Nämen AJ… din stackare. Undra hur det kommer se ut imogon… antaligen INTE så snyggt. men huvudsaken är ju att det KÄNNS bättre…

  • Nja, jag hoppas att det mesta ligger djupt så att jag slipper bli svart. Vilket det finns en risk för.

 2. Men AJ! Det där såg inte alls bra ut i värmen. Badda med massor av de där medlet, så att du inte får infektioner och tok.
  Du ska då råka ut för allt du. Tycker synd om dig!
  Kram!

  • Ah tanten behöll medlet för andra behövande. Men tror jag kommer klara mig från infektioner. Ska ju dessutom hem från värmen i morgon.

   Ja jag frågade M om jag är klumpig. Han svarade att jag nog bara är skörare än andra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *