Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Om tÄrar vore diamanter skulle jag vara en mycket rik kvinna

Skrivet av den 30 augusti, 2007 i Kattifnattarna,Negativ

I gÄr fick jag besked om att min Àlskade Nemo har trasiga njurar. Om inget mirakel sker kommer han att fÄ somna in pÄ mÄndag. Jag ser det scenariot framför mig som en mardröm i vaket tillstÄnd hela tiden. SÄ grÄtattackerna avlöser varandra. Nej han lider inte just nu enligt veterianÀren den lilla glimt av hopp som finns (Ett ultraljud som ska göras kanske visar att det ñ€?barañ€? Àr en infektion) Àr inte mycket att hÀnga upp sig pÄ dÄ det bara Àr som att gripa efter sista halmstrÄt. Teardrop DiamondFör mig som inte kommer fÄ nÄgra barn Àr det som att mista ett, mÀrkligt nog fÀster man sig vid ett djur lika mycket som om det vore en mÀnniska och kunde jag skulle jag med glÀdje ge honom min ena njure. Detta lÄter ju inte alls logiskt men sedan nÀr var kÀrleken logisk?

Spacer
Spacer

Ord kan inte beskriva den sorg jag kÀnner och ord kan inte ta bort min sorg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Om tĂ„rar vore diamanter skulle jag vara en mycket rik kvinna”

 1. Det här sa -Anne- den 30 augusti, 2007 klockan 15:31 1

  Åh nej, det var verkligen en trĂ„kig nyhet! Jag förstĂ„r hur hemskt det mĂ„ste kĂ€nnas. Kan bara önska dig krafter…

 2. Det här sa diana den 30 augusti, 2007 klockan 18:58 2

  NÀÀ, fy fasiken. FörstĂ„r dig precis. Vill inte ens tĂ€nka pĂ„ hur du kĂ€nner dig just nu. Vet bara hur jag skulle mĂ„tt 🙁

 3. Det här sa Michelle den 4 september, 2007 klockan 17:29 3

  Seriöst. Vart fan kom du ifrĂ„n? Helt plötsligt gick du om mig pĂ„ bloggtoppen, nĂ€r du inte ens var med pĂ„ förstasidan imorse 😉 höhö, den stĂ€ndiga kampen 😉

 4. Det här sa Cia den 4 september, 2007 klockan 18:46 4

  Tja som det sett ut sĂ„ har jag klĂ€ttrat hela dagen… För Ă€rligt talat efter att ha avlivat min Ă€lskade kisse igĂ„r sĂ„ skiter jag fullstĂ€ndigt i vart jag Ă€r placerad pĂ„ bloggtoppen idag.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?