Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hösten gör mig ambivalent

Skrivet av den 29 augusti, 2007 i Svammel

FAN FAN nu kommer den… Ja hösten alltså. Någonstans hade jag övertygat mig själv om att höstarna var slut och att året bara skulle bestå av vår och sommar, snacka om självbedrägeri.
Våren har oförtjänt roffat åt sig en titel den inte förtjänar dock som årstiden för kärlekskranka. Men hösten lär visst vara singlarnas favoritårstid, i alla fall när det gäller dejting. Usch jag förstår inte hur de orkar. Höstkärlek, jomenvisst! Höst tröst borde det kallas…Å andra sidan så är det ju nu det ju nu det är som mysigast att krypa ner under duntäcket och lyssna på den kyliga vinden som drar förbi och vill in genom varje otätad liten springa. Tända lite ljus och njuta av materiella ting som tv-spel, dvd och tidningar.

Varmt hjärtaJag har gått förbi blombutikerna som skyltar med ljung och prydnadskål, kanske skulle man ha det på balkongen?!  Så att man har något fint att titta på genom regnilarna som jagar varandra ner för fönstret. Hösten är ju faktiskt väldigt vacker när den slår om på riktigt röda och gyllengula löv som doftar jordigt på ett härligt sätt när de till slut når marken, bara man slipper gå ut i regnrusket förståss.

Eftersom jag inte orkar leta rätt på någon som kan värma mitt hjärta, men tack vara det slipper ha någon som norpar mer än halva täcket så kan jag ju ta till ett varmt hjärta istället.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hösten gör mig ambivalent”

 1. Det här sa Pifflan den 29 augusti, 2007 klockan 20:46 1

  fast just nu luktar hösten nästan som vår så jag går omkring och inbillar mig att det är vår istället för höst…så slipper man åtminstone att ännu komma in i höstdeppigheten 🙂

 2. Det här sa Kjellinskan den 30 augusti, 2007 klockan 8:30 2

  Jag gillar faktiskt hösten, i alla fall innan alla löv rasar av. Pigga upp balkongen med lite ljung och andra höstväxter (ska jag också ta och göra nu då krysantemumbollarna börjar vissna), ut och ta långpromenader och leta lite kantareller.
  Usch vad hurtigt det där lät då… 😉
  Ha en bra dag!

 3. Det här sa nr126 den 16 september, 2007 klockan 14:37 3

  får jag bara fråga en sak, längst ner på din blogg, där alla banners är, vad ska man skriva på länkadress och länktext för att få den bannern (det heter det va?) du har för http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/ ?
  svara gärna i min blogg tack