Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Summan av alla laster…

Skrivet av den 7 augusti, 2007 i Rökfritt

Exotiskt naturgodis i lösvikt… lĂ€r vara konstant och det ligger nog en stor sanning i det tyvĂ€rr. Som sagt en och en halv mĂ„nad nu sedan min sista cigg. Min senaste last Ă€r naturgodis. Yoghurtdoppade vetepuffar och yoghurtdoppade torkade bananer. Syndigt gott! TyvĂ€rr sockrar de sin torkade frukt 
 Den torkade ananasen Ă€r annars nĂ„got man kan locka mig med
 Nej det hĂ€r med att sluta röka kan omöjligt vara bra för figuren och inte har jag fĂ„tt bĂ€ttre flĂ„s heller
 Jag kan till och med fĂ„ andnöd stillasittandes ibland. Kanske Ă€r lite smĂ„hypokondrisk men ibland tror jag att jag fĂ„tt Kol. Hua
 nĂ€ vem har lite godis till mig?

Ingen har tyckt till än