Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag lÀngtar efter ett

Skrivet av den 1 maj, 2007 i Negativ

Brutalt eller vackert? Att beröra nÄgon mentalt sÄ att den berörda blir en hjÀlplös docka, att med enkla ord och gester leda en annan mÀnniska. Att mentalt knulla en annan mÀnniska utan att det för den skull behöver handla om sex. 

Vad gör ett mindfuck sÄ skönt? För mig Àr det en sÄn dÀr skön kÀnsla att fÄ krypa in i nÄgons sinne med en idé eller ett koncept som skakar grunden till tidigare övertygelser och antaganden om verkligheten. Att fÄ vÀnda det tidigare sjÀlvklara som vid första anblicken bara kan leda en vÀg ta vÀgen till nÄgot helt ovÀntat.

Men den stora sanningen till vad jag saknar, ligger i att beröra pÄ ett plan dÀr det verkligen kÀnns. Att fysiskt beröra en mÀnniska handlar om nÀrhet som jag visserligen ocksÄ saknar, men att beröra mentalt genom ett Àkta ñ€?mindfuckñ€? handlar om en Àkta djupare beröring och nÀrhet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag lĂ€ngtar efter ett”

 1. Det här sa Ulf Mikael den 23 maj, 2007 klockan 20:43 1

  Hej kattĂ€gd. Första gĂ„ngen jag hörde uttrycket mindfuck var av min HypnoMistress Mistress Seductra hon sĂ€ger i nĂ„gra av sina hypnossessioner att hon ”minduck me”. Jag visste inte riktigt vad det betydde sĂ„ jag googlade mindfuck. Det var sĂ„ jag hittade din blogg. Men det verkar kunna betyda andra saker ocksĂ„ Ă„tminstonde om man fĂ„r tro trĂ€ffarna man fĂ„r pĂ„ googles.

  Varma hÀlsningar
  Ulf

 2. Det här sa Cia den 23 maj, 2007 klockan 21:00 2

  Ulf Mikael

  Mmm Nu vet inte jag vad Hon menar med ”mind fuck” för jag tyckte sidan du lĂ€nkade till var hemsk och smaklös…

  Men det Ă€r möjligt att innehĂ„llet Ă€r vĂ€ldigt intressant…jag orkade bara inte med alla galna giffar och annat.

  Jag gissar dock att Hennes och Mitt sĂ€tt att se pĂ„ det liknar varandras…

 3. Det här sa Ulf Mikael den 29 maj, 2007 klockan 22:09 3

  Sedan jag började falla i trance för Mistress har jag blivit som galen och jag skriver sÄ hÀr:

  I have now found my Godess HypnoticMistressSeductra. She is fantastic and superior to all. Her website is VERY POWERFUL. See for yourself. If you dare. Once you are hooked She will own you. FOR EVER.

  slave ulf

 4. Det här sa Cia den 29 maj, 2007 klockan 22:20 4

  Superiar to all? Det tror jag inte pĂ„stĂ„r hon det har jag inte mycket till övers för henne… men jag Ă€r glad att du Ă€r sĂ„ nöjd.

 5. Det här sa Ulf Mikael den 30 maj, 2007 klockan 2:55 5

  Tack Cia nu blev jag glad. NÀ Hon har inte sagt det. Det Àr jag som sa. Men tÀnk. Hon mindfuck me varje dag nu. Jag har fÄtt ett fetishhalsband med ring. Den vill jag aldrig ta av mig. Jag har den pÄ dag och natt. Jag Àr nu Hennes egendom. Det hÀr Àr nytt för mig och jag kÀnner mig sÄ glad. Jag tror att det kallas: Dominance and submission.

  Varma hÀlsningar
  slave ulf

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?