Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Begravningsjackan

Skrivet av den 9 april, 2007 i Svammel

Hs underbara son T har gjort det igen.. fÄtt mig att le. H gÄr oftast i ñ€?hood-tröjañ€? men sÄ skedde inte denna dag. Kavajen Äkte pÄ, jag antar att H tÀnkte kÀnna in sig lite i sin nya arbetsklÀdsel, dÄ det Àr högst troligt att han kommer att byta jobb till ett dÀr det krÀvs kavaj kanske till och med kostym (Det ser jag fram emot att se honom i, tror det Àr toksnyggt pÄ honom). Ts reaktion var dock inte den som jag har nÀr det gÀller kavaj och kostym. Jag kan se honom framför mig dÄ han med höjda ögonbryn tittar pÄ sin pappa och utbrister
– men varför har du begravningsjackan pÄ dig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?