En gång för länge länge sedan under drömtiden, långt innan Cia förvandlats till nätdiva och fortfarande bara var en vanlig multimediaprogrammeringslärare. Då uppenbarade sig kreativitetsfen och gav henne ett uppdrag
– Du ska skapa en hemsida där du utvecklar både dina design- och programmeringskunskaper.
Som fen hade befallt köpte Cia sin första domän 2001 som fick heta MySecretWindow.com. Där berättade hon om sitt vanliga men också sitt ovanliga liv. På den tiden skrev hon mest på engelska.
Som fönstertittare lät hon människor kika in i hennes värld, genom det fönster nätet gav. Så började äventyret…

 • MSW ~ Svenska föddes 13 Maj 2006,
  © 2006-2013 mysecretwindow.se | All rights reserved.
 • Använder WordPress bloggverktyg
 • Annars handkodas den i Homsite 5.0 är i det närmaste neurotisk när det gäller kodning.
 • Photoshop CS3 för grafiken, för närvarande en MYCKET grafiktung sajt. Men jag lever ut mina design fantasier fullt ut utan direkt hänsyn till laddningstider och browsrar.
 • Fotografierna är fotade av mig, vänner eller köpta eller på annat sätt upplåtna med tillstånd
 • Sajten ska alltid gå att läsa bekvämt i 1024 x 700 upplösning även om den designmässigt passar bäst för högre upplösning 1280×1024 eller högre (själv har jag 1680×1050).
 • Jag använder både Java och JavaScript
 • Speciellt tack till Mika som introducerade mig för HTML världen

MSW ~ English finns fortfarande och har sitt eget liv. Den föddes redan den 7 juni 2001 även om då inte var i bloggformat.
© 2001-2013 mysecretwindow.com | All rights reserved.

Det har blivit många designer genom åren, många har haft ett badtema då heta bad är en favoritsysselsättning, med tiden har det blivit fler bokteman. Det huvudsakliga fokus har legat på personlighet och det har alltid funnits en webbkamera som mest har det varit 4 kameror där några gått dygnet runt. Även om de stora bildgallerierna är borta händer det fortfarande att webbkameran får snurra. Det är fortfarande viktigt att det är en mycket personlig sajt, en riktig ego-tripp som reflektera tankar, problem och glädjeämnen.

Receptet är enkelt

Sätt rumstemperaturen på 18ºC

 • En stor skopa inspiration
 • 1-2 glas champagne
 • 1 dl kärlek
 • 1 msk kreativitet
 • 2 tsk observation från det dagliga livet
 • 1 nypa ögonblicksbilder
 • 1 tsk webbkameror

Blanda ingredienserna, rulla ut till önskad form. Grädda i 18 grader i minst 20 minuter. Serveras helst nybakat och hett.

3 Responses »

 1. Cia
  Tack för ditt trevliga inlägg och din åsikt. Jag har varit in till dig nyligen och kikat på din fina sida. Men vad är det för konstiga prickar som kastar skit på dig i din gästbok. ”suck”. Du är ju både intressant, trevlig och snygg. Och så har du ju nått som tydligen inte dessa har som skriver skit i din gästbok…och det är ”klass, kunskap,vett och etikett”. Du slår denna person med hästlängder och lite till. Jag har haft ett samtal med en person under dagen, och denna person vill att jag ska fortsätta skriva, så jag gör väl det ett tag till så får jag väl se sen. Man vet aldrig, Metro kanske stänger ner mina sidor? Men då var det så då. Jag kommer aldrig att kunna göra en egen hemsida som du gjort, har inte kunskapen, tålamodet, orken att göra den. Så jag nöjer mig med det färdiga jag kan få, gör det bästa av det. Men jag tycker det är otroligt kul och berikande att kolla på en sådan sida som du har.
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  MVH Godtimes

  Ps: Har läst runt lite till hos dig och det är ju helt suveränt och fantastiskt. Otroligt mycket det finnas att läsa och se i din värld. Jättespännande! Återkommer!

  Ohhh du kan så mycket annat… men att du inte skulle ha tålamodet tror jag inte på . Ja det finns mycket av det färdiga som är fint också, det viktigaste är ju att innehållet är personligt.

  Du är alltid välkommen!

 2. Såg att du hade skrivit på min sida så jag bestämde mig för att kolla in din sida. Din sida är väldigt fin och ser proffsig ut, önskar att jag var lika duktig.

  Har du några förslag om hur man kan förbättra sig när det gäller hemsidors design,

  Kram Jenny

  Jag har min sida som lekstuga för att bli bättre samtidigt som jag inte vill tappa kunskap. Har ju faktiskt pluggat multimediaprogrammering en gång i tiden (Dedn kunskapen hade varit död om jag inte ”lekt” med MSW)

  Förslag: ta en template som du gillar och som fungerar bra (alla gör tyvärr inte det). Sedan gör du små ändringar en sak i taget. Så att du ser vad som händer. Det är som att gå i skola hos den som byggt din original template. Efter ett tag kan du bygga egna helt utan grund och få dem att göra mer och mer av det du vill. Just nu är jag inne i en ”jag-lär-mig-massor-period”. Olika WP-forum är ju också bra att besöka.

 3. kul sida …en blogg anses kortare ….men shit happens när man har gott om bokstäver att blanda…skippa katten så 8) blir det bra!

  Fattar inte vad du menar med en blogg anses kortare. Gillar du inte katten skippa min blogg 😉 Jag måste godkänna alla kommentarer innan de visas på sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *