Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sajtsagan

Skrivet av den 15 maj, 2006 i

En gÄng för lÀnge lÀnge sedan under drömtiden, lÄngt innan Cia förvandlats till nÀtdiva och fortfarande bara var en vanlig multimediaprogrammeringslÀrare. DÄ uppenbarade sig kreativitetsfen och gav henne ett uppdrag
– Du ska skapa en hemsida dĂ€r du utvecklar bĂ„de dina design- och programmeringskunskaper.
Som fen hade befallt köpte Cia sin första domÀn 2001 som fick heta MySecretWindow.com. DÀr berÀttade hon om sitt vanliga men ocksÄ sitt ovanliga liv. PÄ den tiden skrev hon mest pÄ engelska.
Som fönstertittare lĂ€t hon mĂ€nniskor kika in i hennes vĂ€rld, genom det fönster nĂ€tet gav. SĂ„ började Ă€ventyret


 • MSW ~ Svenska föddes 13 Maj 2006,
  © 2006-2013 mysecretwindow.se | All rights reserved.
 • AnvĂ€nder WordPress bloggverktyg
 • Annars handkodas den i Homsite 5.0 Ă€r i det nĂ€rmaste neurotisk nĂ€r det gĂ€ller kodning.
 • Photoshop CS3 för grafiken, för nĂ€rvarande en MYCKET grafiktung sajt. Men jag lever ut mina design fantasier fullt ut utan direkt hĂ€nsyn till laddningstider och browsrar.
 • Fotografierna Ă€r fotade av mig, vĂ€nner eller köpta eller pĂ„ annat sĂ€tt upplĂ„tna med tillstĂ„nd
 • Sajten ska alltid gĂ„ att lĂ€sa bekvĂ€mt i 1024 x 700 upplösning Ă€ven om den designmĂ€ssigt passar bĂ€st för högre upplösning 1280×1024 eller högre (sjĂ€lv har jag 1680×1050).
 • Jag anvĂ€nder bĂ„de Java och JavaScript
 • Speciellt tack till Mika som introducerade mig för HTML vĂ€rlden

MSW ~ English finns fortfarande och har sitt eget liv. Den föddes redan den 7 juni 2001 Àven om dÄ inte var i bloggformat.
© 2001-2013 mysecretwindow.com | All rights reserved.

Det har blivit mĂ„nga designer genom Ă„ren, mĂ„nga har haft ett badtema dĂ„ heta bad Ă€r en favoritsysselsĂ€ttning, med tiden har det blivit fler bokteman. Det huvudsakliga fokus har legat pĂ„ personlighet och det har alltid funnits en webbkamera som mest har det varit 4 kameror dĂ€r nĂ„gra gĂ„tt dygnet runt. Även om de stora bildgallerierna Ă€r borta hĂ€nder det fortfarande att webbkameran fĂ„r snurra. Det Ă€r fortfarande viktigt att det Ă€r en mycket personlig sajt, en riktig ego-tripp som reflektera tankar, problem och glĂ€djeĂ€mnen.

Receptet Àr enkelt

SĂ€tt rumstemperaturen pĂ„ 18ÂșC

 • En stor skopa inspiration
 • 1-2 glas champagne
 • 1 dl kĂ€rlek
 • 1 msk kreativitet
 • 2 tsk observation frĂ„n det dagliga livet
 • 1 nypa ögonblicksbilder
 • 1 tsk webbkameror

Blanda ingredienserna, rulla ut till önskad form. GrÀdda i 18 grader i minst 20 minuter. Serveras helst nybakat och hett.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sajtsagan”

 1. Det här sa godtimes den 15 september, 2007 klockan 17:58 1

  Cia
  Tack för ditt trevliga inlĂ€gg och din Ă„sikt. Jag har varit in till dig nyligen och kikat pĂ„ din fina sida. Men vad Ă€r det för konstiga prickar som kastar skit pĂ„ dig i din gĂ€stbok. ”suck”. Du Ă€r ju bĂ„de intressant, trevlig och snygg. Och sĂ„ har du ju nĂ„tt som tydligen inte dessa har som skriver skit i din gĂ€stbok…och det Ă€r ”klass, kunskap,vett och etikett”. Du slĂ„r denna person med hĂ€stlĂ€ngder och lite till. Jag har haft ett samtal med en person under dagen, och denna person vill att jag ska fortsĂ€tta skriva, sĂ„ jag gör vĂ€l det ett tag till sĂ„ fĂ„r jag vĂ€l se sen. Man vet aldrig, Metro kanske stĂ€nger ner mina sidor? Men dĂ„ var det sĂ„ dĂ„. Jag kommer aldrig att kunna göra en egen hemsida som du gjort, har inte kunskapen, tĂ„lamodet, orken att göra den. SĂ„ jag nöjer mig med det fĂ€rdiga jag kan fĂ„, gör det bĂ€sta av det. Men jag tycker det Ă€r otroligt kul och berikande att kolla pĂ„ en sĂ„dan sida som du har.
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  MVH Godtimes

  Ps: Har lĂ€st runt lite till hos dig och det Ă€r ju helt suverĂ€nt och fantastiskt. Otroligt mycket det finnas att lĂ€sa och se i din vĂ€rld. JĂ€ttespĂ€nnande! Återkommer!

  Ohhh du kan sÄ mycket annat
 men att du inte skulle ha tÄlamodet tror jag inte pÄ . Ja det finns mycket av det fÀrdiga som Àr fint ocksÄ, det viktigaste Àr ju att innehÄllet Àr personligt.

  Du Àr alltid vÀlkommen!

 2. Det här sa Jenny den 19 september, 2007 klockan 7:39 2

  SÄg att du hade skrivit pÄ min sida sÄ jag bestÀmde mig för att kolla in din sida. Din sida Àr vÀldigt fin och ser proffsig ut, önskar att jag var lika duktig.

  Har du nÄgra förslag om hur man kan förbÀttra sig nÀr det gÀller hemsidors design,

  Kram Jenny

  Jag har min sida som lekstuga för att bli bĂ€ttre samtidigt som jag inte vill tappa kunskap. Har ju faktiskt pluggat multimediaprogrammering en gĂ„ng i tiden (Dedn kunskapen hade varit död om jag inte ”lekt” med MSW)

  Förslag: ta en template som du gillar och som fungerar bra (alla gör tyvĂ€rr inte det). Sedan gör du smĂ„ Ă€ndringar en sak i taget. SĂ„ att du ser vad som hĂ€nder. Det Ă€r som att gĂ„ i skola hos den som byggt din original template. Efter ett tag kan du bygga egna helt utan grund och fĂ„ dem att göra mer och mer av det du vill. Just nu Ă€r jag inne i en ”jag-lĂ€r-mig-massor-period”. Olika WP-forum Ă€r ju ocksĂ„ bra att besöka.

 3. Det här sa uffe den 18 november, 2009 klockan 22:15 3

  kul sida …en blogg anses kortare ….men shit happens nĂ€r man har gott om bokstĂ€ver att blanda…skippa katten sĂ„ 8) blir det bra!

  Fattar inte vad du menar med en blogg anses kortare. Gillar du inte katten skippa min blogg 😉 Jag mĂ„ste godkĂ€nna alla kommentarer innan de visas pĂ„ sidan.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?