Hinkar med regn

Hinkar med regn

IMG_2548

Nu kommer det vatten så det heter duga. Jag klarade mig med några stänk från kontoret till Slussen. men när jag klev av hemma vid tjärhovsplan! PLASK!!!! Det började lite nätt men innan jag kom hem ran det över ansiktet så att det inte räckte med att blinka. Jag fick gå genom regnsudd och var som en dränkt katt när jag klev innanför dörren. Jag kunde lika väl ha badat med kläderna på. jag hade en pöl med vatten i min matlådepåse. Ska bli spännande att se hur det utvecklas. För det ska visst regna hela veckan.

Hoppas jag slipper bli blöt på väg TILL jobbet. det vore inge trevligt alls.

Nu vill jag ha åska istället. MYSIGT!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *